Buna!
Nu prea stiu ce sa zic..mai bine mergi la un medic si ii spui, sunt sigura ca te va ajuta!
Nu ii face baita cateva zile pana nu ii trece.mai bine sa nu risti.e destul de micut bebele tau si daca i se agraveaza raceala din cauza asta nu e bine.asa ca mai bine asteapta cateva zile ca nu i se intampla nimic. oricum il cureti cu servetele umede de cate ori il schimbi.nu are ce sa se intample daca nu ii faci baie.
Am impresia ca esti o mama foarte tanara si fara experienta. in primul rand un bebe cand raceste trebuie dus la medicul de familie. el iti va raspunde la toate intrebarile si-ti va prescrie medicamentatia corecta. fi o mama responsabila!
Da.Fa-i si frectie, masaj. Daca face febra mergi urgent la medic.La copii bolile respiraytorii evolueaza f.repede.Tratamentul e gratuit.Nu amana.
Buna categoric nu. daca bebe e racit si e asa mic nu ai mai fa baita ancearca sa-l stergi cu un prosop umed caldut pana ai trece raceala daca continui sa ai faci baita cat e raci ai va trece fff greu. am si eu un baietel de 3 ani si jumatate si la fel procedez daca ai fac baie e mai rau ca anainte.
Mc14 întreabă: