| SadBoyForever a întrebat:

Am un coleg de clasa care imi face probleme, faza e ca stau cu el in banca, dar sa va spun cum a inceput totul.

Eu m-am inteles bine cu el pe a 9 a si a 10 a, dar incepand cu clasa a 11-a cand eu am inceput sa am note mai bune ca el, el a inceput sa se comporte urat cu mine, inclusiv si anul trecut pe a 12 a, insa chestia e ca si anul acesta in fiecare zi el continua sa aiba acest comportament.

Cum pot face sa nu se mai i-a de mine, tinand cont ca stau cu el in banca? Va rog ajutati-ma!

6 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Nu-s notele motivul principal al purtarii lui.E alt substrat ascuns tie.Vezi daca ai prieten sau iubit si el stie asta.Cred ca a sperat sa-ti cistige inima dar se vede in imposibilitate si asta declanseaza ura in sufletul lui.E foarte greu sa gasesti o cale de iesire cit de cit amiabila din situatie dar iti recomand s-o incerci declansind oarece discutii sincere pentrudepasirea situatiei.

| SadBoyForever explică (pentru harciog):

rolling on the floor mai omule rolling on the floor, eu nu sunt d-ala rolling on the floor, faza e ca de cand am inceput sa am note mari, el a inceput sa se comporte urat cu mine, oricum, eu vreau sa stiu cum sa ii pedepsesc comportamentul atat tot, sa nu imi mai faca probleme.

| мιнαɛℓα36 a răspuns (pentru SadBoyForever):

Sa-l pedepsesti? Adica sa te razbuni, sa-i faci si tu un rau? Pfff...nu se merita! Ignora-l, trateaza-l cu indiferenta. Il va durea chiar daca nu iti va arata asta!

| harciog a răspuns:

Nici nu m-am uitat la nimic.Am citit si am raspuns automat.Scuze.

| Zippy a răspuns:

Te poti muta din banca si asa se rezolva totul

| bagdanel00 a răspuns:

Pai explica-i situatia si convingel sa nu mai fie asa fai o surpriza ce zici de asta sper ca te-am ajutat