Hai ca iti dau eu cateva sfaturi folositoare: scapi de fite, te apropii de el, comunicati intr-una, dar sa vorbesti cu toti baietii bine, sa razi si sa te imprietenesti cu toti colegii, poate il faci gelos. ar trebui sa se indragosteasca el primul, daca nu merge, incearca sa il faci si mai gelos, sa te intelegi super bine cucel mai bun prieten a lui. Intr-un final o sa moara de gelozie si o sa-ti zica ca te place:d bafta
Pai daca tie iti place de el nu inseamna ca si lui trebuie sa ii placa de tine. Am simtit din felul cum ai vorbit ca baiatul este obligat sa ii placa de tine. Normal ca daca nu te place este indiferent si poate nici nu suporta sa vada cum te prostesti. E normal. Unor baieti nu le plac fetele imature. Si eu sunt asa ca tine, desi am 14 ani si colegii ma iubesc pentru asta. Se poate ca lui sa nu-i placa cine esti, persoana ta. Nu e obligat sa te placa. Daca nu-i place nu te mai obosi sa-i distragi atentia. Daca vrei ca baiatul sa te placa, fii de partea lui, fii darnica cu el, nu-i face rau, incearca sa aflii mai multe despre el, poate aveti lucruri in comun. Intra in vorba cu el, doar e colegul tau, nu trebuie sa te simti rusinata de asta, sunteti colegi si e normal sa povestiti si sa va intelegeti bine. Daca faci toate asta ar fi sanse ca baiatul sa descopere mai bine cine esti si poate...cine stie te va placea pentru ce esti. Daca faci ce ti-am zis si vezi ca nu da semne ca te place, inseamna ca baiatul chiar nu e interesat deloc de tine. Dar daca vezi ca iti zambeste, intra in vorba cu tine si da semne ca te place, inseamna ca a functionat! Incearca sa nu te mai prostesti, sa nu iesi in evidenta cand esti in preajma lui. Fii tu insati si comporta-te frumos cu el. Arata-i ca in interiorul colegei imature se afla o colega si o prietena extraordinara, care e pacat sa nu iti fie prietena. Prietenia si colegialitatea intre doi copii pot duce la mai mult de atat. Poate ve-ti ajunge sa vorbiti mai mult si cine stie... poate daca iti doresti, vei fi cu el. Nu uita ca trebuie sa ai timp, daca vezi ca ai facut ceva dragut pentru el intr-o zi sa nu te astepti sa te placa. Ai nevoie de timp. Si daca vezi ca el chiar nu e interesat de tine, tot face pe indiferentul, atunci sa-l lasi naibii in pace, sa nu te superi din cauza asta, el NU este demn de tine, atunci. Vei avea timp in viata sa cunosti baieti demni de tine. Acuma asta e copilaria, e frumos sa placi pe cineva, dar de obicei relatiile nu tin foarte mult.
Nu e bine ce a zis iasmina95. Daca el nu te place poti sa-l faci gelos cat vrei ca din moment ce nu te place NU ii va pasa deloc cu cine stai, dupa parerea lui poti sta cu toti baietii. Da te intelegi bine cu prietenul lui cel mai bun, dupa aia te acuza ca i-ai furat prietenul. Si de ce sa il faci gelos din moment ce nu te place? Foarte prost raspunsul dat. Poti face si ce zice dulcinik, dar si alicecullen.
Apropie-te de el, zii că vreţi să fiţi prieteni dacă mai e şi băiatu dirigintei. dacă îl cucereşti o să ai plin de 10
Eu zic sa-i spui, dar sa n-o faci de fata cu toata lumea.Acum depinde si ce fel de persoana e, ca daca ii spui si te refuza si spune la toata lumea...ar fi mai bine sa incerci sa-l cunosti mai bine, sa vezi cum e el...si apoi sa-i spui.
Pai ia de la vreun coleg d'al tau id'ul de mess... ma rog si pune-i intrebari de genu' ca de cine ii place din clasa si enumerezi toate fetele din clasa... apoi pui numele tau
Bianca da parca era altceva ce am vorbit noi la telefon.parca nu iti mai placea de el Bravo Geniule.