| Sfinnx a întrebat:

Am un fel de problema cu emotiile..sau nu stiu cum sa ii spun mai exact. Faza e ca daca se apropie prietenul meu de mine, iar intre noi ramane distanta de 2-3 cm simt ca ma inteapa prin burta si put si simplu ma emotionez exagerat de tare. Ultima data cand s-a intamplat cv de genu era la o zi de nastere si, dansam lent intr-o camera mai intunecata.Si ma tinea foarte strans de el, si simteam cum pur si simplu parca intepeneam.
Faza e ca sunt foarte emotiva si nu stiu cum sa controlez asta.

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ești îndrăgostită!
Emoția nu trebuie să fie prietenă cu tine, fii stăpână pe situație.
Hai că poți!
Pa, pa.

| Holocaust a răspuns:

Sa stii ca mai exista si cazuri in care, de la prea multe emotii, ti se face atat de rau incat de-abia mai stai in picioare.Been there, done that.laughing
Probabil nu esti nici de foarte mult timp impreuna cu el.Si presupun ca esti mai introvertita de fel.Suporta.N-ai ce sa faci...Pana te obisnuiesti sa stai mai mult in preajma unei persoane anume, dureaza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Fii unpic mai curajoasă, trebuie să-ţi învingi emoţiile, nu trebuie să te controleze ele pe tine!
Te pup!

| AndaDaniela a răspuns:

Curaj! Asta iti trebuie!

| elik a răspuns:

Persoanle ca tine asa se nasc, nu exista neaparat ceva care te poate ajuta sa controlezi emotile astea, mai usor ar fi sa ii zici asta prietenului tau daca nu si-a dat seama, asa ar fi mai usor iar tu te-ai simti mai bine impreuna cu el! daca tine cu adevarat la tine, te va intelege happy
sper ca ti-am fost de ajutor!

| alexciuc a răspuns:

Pai poate ti se intamplat cv in viata ta personala sau astepti de la prietenul tau cv.un cadou cv si arunci de emotie te doare burta...

| lollium a răspuns:

Da dar trebuie sa recunosti ca nu e nicidecum un sentiment neplacut, ci mai degraba o stare aparte, de neexplicat, ceva frumos, :X. probabil cu timpul o sa dispara sau o sa se mai atenueze. ai uitat sa specifici daca e primul tau prieten, de cand sunteti impreuna.