Buna in primul in rand, e foarte greu sa te lasi de fumat, si poti asta numai daca chiar tu vrei, eu parca am auzit ca este nu stiu ce sa bagi in nas care ajuta la ceva de genul(poti sa te informezi) sper sa nu incurc sau spune-i ca trebuie sa inteleaga ca tigarile nu sunt deloc bune chiar daca lui i se pare:doar iti strice bani, sanatatea. Totusi de la niste cuvinte pana a te lasa de fumat e foarte mult deci sper sa ai noroc cu fratele tau.Bafta!
Buna. Trebuie sa ai grija, cu cat te tii mai mult de capul lui, cu atat se va indarji si mai tare sa fumeze. Solutia? Tu da-te la o parte, doar spune parintilor sa nu-i mai dea bani ca le da pe tigari, iar daca el isi castiga banii si vrea sa ii dea pe tigari este strict problema lui, si lasa-l pe el sa se lamureasca ca tigarile sunt perdere de bani/timp/sanatate/etc. Mai mult decat sa il lasi in pace nu poti face.
Da-i sa citeasca cartea În sfârşit,
nefumător de Allen Carr.A ajutat chiar multa lume si promite succes in 90% din cazuri. Poate fuma in timp ce citeste, chiar este indicat si nu are nimic de pierdut.
Ionut are dreptate, e foarte greu. Iar daca persoana in cauza nu vrea sa renunte, e imposibil. Nu exista leacuri minune, alea sunt minciuni.
Tot ce poti face tu este sa nu ii calci niciodata pe urme.
Apropriete de el și spune-i că nu e bine ce face. Și dacă spune că și dacă vrea, nu poate, tu spune-i că "nu există doar ". Mai mult nu știu ce să zic, sper să se lase până la urmă. Succes!