| iulydragutza a întrebat:

Am un frate mai mic care,printre multele defecte, are unul care e pe locul unu.Sa va explic povestea... Cand imi faceam tema la matematica el citea ce scriam si a inceput sa priceapa.Acum o sa treaca pe clasa intai. Oricum am fost invizibila, daca trece pe clasa intai atunci toti o sa-l ridice in slavi.Nu stiu ce sa fac.Are cineva o idee? Va multumesc!

3 răspunsuri:
| AliGab a răspuns:

Da...iubeste-l asa cum este. Nu inseamna sa-l rasfeti, dar nci sa fii geloasa pe el. Iar daca te deranjeaza foarte tare si vezi ca parintii nu ti mai acorda atentie, incearca sa vorbesti cu ei despre ceea ce te framanta si sa le spui cum te simti. Daca la un moment dat parintii vostrii isi vor canaliza atentia asupra fratelui tau, asta nu inseamna ca nu te iubesc si pe tine la fel de mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E un lucru foarte frumos ca ai un fratior destept si e normal sa te simti asa, pana la urma esti si tu doar un copil. daca te simti lasata la o parte sa nu aduni frustrari si sa le spui parintilor tai ce simti. ei te iubesc foarte mult oricum, este doar o chestie de moment.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca printre multele tale defecte cel mai mare e ca esti invidioasa laughing.
Daca fratele tau e mai mic e normal sa i se dea mai multa atentie. Asta nu inseamna ca tu esti invizibila.