O relatie ori merge ori nu merge.Boala lunga, moarte sigura, zice o vorba din batrani...Eu zi sa cauti in alta parte, iti pierzi vremea degeaba.
Unul din cei mai mari psihologi Gotman spunea ca trebuie sa fie cateva lucruri (eu zic 5-6) care intr-adevar sa-ti placa tie la el si lui de tine. De pilda inteligenta, bunatate, cretivitate, indeplinirea raspunderilor, etc. Eu sunt intr-o astfel de relatie de 13 ani (din care 11, 5 casatorita) si spun ca desi este dificil si necofortabil e stimulant si interesant.
Teoria mea este ca oamenii trebuie sa aiba o putere sufleteasca asemanatoare si o buna doza de altruism atunci e ok. La noi eu sunt socialbila si schimbatoare iar el este mai introvert si rigid. Pe parcurs eu am devenit si solitara si mai stabila si el mai asemanator mie. Dar lucrul de baza care spun eu ca existsa e ca ambii ne tinem de cuvant, asa ca avem incredere unul in altul, ambii vrem sa realizam lucruri in viata, stim sa stam inchisi si sa invatam daca trebuie, ambii preferam cititul uitatului la tv, sunt si lucruri care ne unesc. Am fost in relatie cu oameni mult mai asemanatori mie dar erau asa topiti ca ii percepeam ca parteneri inegali. Si avem o fetita frumoasa... frumoasa
Stiu ca o sa fie greu pentru tine dar crede-ma ca cel mai bine e sa renunti la el.Nu ti se pare ca de 7 ori este cam mult? Ori va iubiti ori nu? Ar fi mai bine sa renunta-ti la aceasta relatie pentru ca mai mult va face-ti rau.
Cauta pe altcineva ca relatia in care esti acum e prea dificila
Din propria experienta este foarte bun sexul de impacare, deci daca nu apare altceva mai bun e buna si o impacare.
Nu-i "mai da o sansa"... pur si simplu impaca-te cu el si terminati cu despartirile.
A gresit o data, va gresi din nou... terbuie sa il "educi".de data asta nu il ierta din prima, lasa-l sa isi dea bine seama ca a gresit si ce rau e fara tine ca sa te pretuiasca mai multSucces!
Faptul ca ai obosit ar trebuie sa-ti spuna ceva! Dar decizia apartine numai sufletului tau!
Asta numai tu stii, dar odata si odata o sa se opreasca si asta. Ai sa te trezesti intr-o zi ca nu te va mai suna deloc.Asta nu e viata, incerca sa-ti gasesti iubirea in alta parte... daca nu ai sa regreti cand va fi prea tarziu.
Glumeam si eu:X
cred ca este timpul sa o iei de la inceput...pana sh u te.ai plictisit de relatia asta
fara el, cu el, fara el, cu el, fara el... u esti singura care poate opri astadaca iti doresti cu adevarat
nici el nu stie c vrea... daca t vrea langa el ar trebui sa iti demonstreze k t merita
Depinde de ce va despartiti. Daca de pilda tie iti place acasa si lui sa tot iasa cu prietenii e important sa gasiti un compromis satisfacator. Daca va despartiti pentru ca unul din voi inseala atunci e de rau. Eu m-am despartit de 5 ori inainte de a ma casatori dar dupa aceea - of course din perspectiva mea - m-am tinut de relatie. Asadar daca vrei da-ne exemple de motive pentru care va despartiti
Hey buna
coincidentza
mi s-a int km l fel
d fapt
exact l fel
numai k la mine
au fost 6 luni
da add la id wtf_smileee
s vb
oriqm
iti sp
ca mai bine va desp
d o saptamana mam desp d exu
e raw fara el
insa...
puteti face in felu rumator.:s spuneti k in viitor va veti intalni si veti incerka s a incepeti din nou ce a fost
adica
e o aberatie la prima vedere
da' cine stie
oriqm
ast s imi dai add si mai vb:*