| FlorenciaFlo a întrebat:

Am un prieten, amic să zic așa care este un prieten bun și ne Înțelegem bine.El a plecat în străinătate la lucru și nu prea mai vorbim pentru că el lucrează de dimineață până noaptea și uneori(am vorbit de 2 ori) îmi spune că nu are timp sau că e obosit. El îmi spune mereu că mă iubește că ține la mine și că vine de aici(din străinătate) direct la mine. Duminică mi-a scris un mesaj pe Instagram și i-am răspuns,doar că de atunci nici nu mi-a văzut mesajul(Sâmbătă și Duminică nu lucrează). Când intră, stă câteva secunde și iese(am observat când am intrat pe insta).I-aș scrie eu un mesaj, dar apoi ajung să îi spun că nu îmi place și că mă deranjează că nu are timp de vorbă cu mine măcar câteva minute și dacă nu mă contactează el, eu nu îl deranjez.Să îi scriu sau nu.

6 răspunsuri:
| Emma30555 a răspuns:

Ai spus ca ti e amic sau prieten, nu iubit. Concluzia mea este ca nu aveți o relație iar el spune" te iubesc "sau" "mi e dor" prea ușor fără sa demonstreze prin fapte. Dacă nu sunteți iubiți poate nu ar trebui sa ai asa multe asteptari

| 94Lucifer94 a răspuns:

Iți pierzi timpul. Nu știu câți ani ai, dar cel mai ok e să iți vezi de viitor. Chiar crezi că unui străin ii pasă de tine, cât iți pasă ție de el, sau invers?

| FlorenciaFlo explică (pentru 94Lucifer94):

Nu este străin

| 94Lucifer94 a răspuns (pentru FlorenciaFlo):

Se comportă cu tine exact ca un străin. Dacă vezi că nu-i pasă de tine, de ce nu deschizi ochii să vezi adevărul? Am lucrat și eu in străinătate, terminam munca la 7 dimineața, iar primul lucru pe care il făceam când ajungeam acasă era să aștept să se trezească prietena să o pot suna. Oricât de obosit eram, il făceam pe dracu' in patru doar să pot să o văd și să îi aud vocea. Dacă iți pasă, nu lași să treacă nici măcar o zi fără să vorbești cu o persoană care ți-e dragă.

| Oviatafrumoasa a răspuns:

Știi cum e vorba aia : " Nimeni nu e prea ocupat pentru persoana iubită ". Poate te iubește, poate nu, doar el știe asta. Ideea e ca dacă ar vrea si-ar face timp sa vorbiți. Am fost intr-o situație asemănătoare în care lucram 6 zile pe săptămână și tot îmi făceam timp pentru iubitul meu. Orice e posibil, numai sa vrei.

| Apocalip a răspuns:

Fi serioasa. totul in viata se rezuma la prioritati si atat. Este simplu.