| FlorenciaFlo a întrebat:

Am un prieten bun cu care mă înțelegeam foarte bine fiind plecat la muncă în străinătate toată luna noiembrie nu a vorbit deloc cu mine, nu răspundea la mesaje.Acum ceva timp i-am scris și mi-a răspuns, am aflat exact de ce nu a mai vorbit cu mine fiindcă el credea că eu ies cu cineva(nu am ieșit) și să nu deranjeze.Acum a zis că vrea să se concentreze pe familia pe care vrea să o aibă și să muncească mult, iar pe mine m-a deranjat că nu a mai scris.Acum 2 zile am decis să i-au o pauză și aseară mi-a scris, iar eu nu i-am răspuns pentru că nu voiam să o fac.Cine a greșit mai mult?

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da-i pace astuia, ca nu poti avea o relatie la distanta, prin mesaje!

Cauta-ti un prieten care este "acasa", in orasul tau, cu care poti avea o prietenie normala.

| mi25 a răspuns:

Tu singura ai spus ce ti-a zis: "Acum a zis că vrea să se concentreze pe familia pe care vrea să o aibă". Ti-a zis ca vrea sa aiba o familie cu tine? Nu! Atunci de ce mai insisti. Unele femei nu inteleg ca dragoste cu de-a sila nu se poate.

| Smock9274 a răspuns:

Desigur că tu, pui presiune pe om, dacă vezi că a plecat și nu mai are chef să știe cine i-a rămas în spate, rupi și tu legătura și viata noua.

| ForbbidenLife a răspuns:

În general, totuși, comunicarea deschisă și sinceră între prieteni este importantă. Dacă un prieten se simte supărat sau furios, ar trebui să vorbească deschis cu celălalt pentru a înțelege mai bine situația și a găsi o soluție. Dacă nu există o comunicare sinceră, este probabil ca problemele să persiste și pot apărea neînțelegeri.

Dacă ați decis să acordați o pauză prieteniei voastre pentru a vă gândi la ceea ce simțiți și pentru a vedea dacă aceasta este o relație pe care o doriți în viitor, atunci este esențial să respectați această decizie. Cu toate acestea, dacă doriți să înțelegeți mai bine motivele pentru care prietenul dvs. se comportă astfel și dacă doriți să vă continuați relația, ar fi mai bine să discutați deschis cu el și să încercați să găsiți o soluție împreună.