| Ellisa90 a întrebat:

Am un prieten care e mereu alaturi de mine, indiferent ce am nevoie el e acolo. Mereu ma incurajeaza uneori ma ajuta si fara sa ii cer asta. Stie sa tina un secret. Mi-a spus ca el asa va fi mereu cu mine si ma va sustine. Lui ii spun visele mele si el ma incurajeaza sa le urmez. Voi ce parere aveti despre aceasta prietenie?

5 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

L-ai pus în friendzone și el încă mai speră, wow cât de "adorabil"

| danay72 a răspuns:

E bine sa ai un prieten adevărat. Azi puține persoane se bucura de asa ceva.Un proverb spune ca un prieten adevărat, în necaz ajunge ca un frate și asa se pare ca e la voi.Bravo.

| tombraiderunderworld a răspuns:

Buna. Dupa cele spuse de tine este o prietenie stransa, dar nu te increde prea tare si nu pune prea mult suflet ca pana la urma nu poti sa stii ce gandeste ..azi poate sa fie cel mai bun prieten si maine cel mai mare dusman. Daca este baiat s-ar putea sa te placa zic eu. Dar stai atenta si alege-ti prietenii cu grija. Bafta.

| Maya95 a răspuns:

Ii foarte frumos sa ai asa prieten, poate te place si o sa fie ceva pe viitor.

| Aquatinies17 a răspuns:

E o prietenie care va dura. Dar ai grija. Fa si tu la fel cu el. Asculta-l, sprijina-l si da-i un sfat cand are si el nevoie. Trebuie sa fie reciprocivitate intr-o relatie de prietenie. Daca o sa continuati tot asa cred ca va fi o prietenie durabila. happy