| ByaNot4youu a întrebat:

Am un prieten cu care ma inteleg ff bine De la o vreme ne spunem tot. happy despre trecut.[alea, alea ]Am inceput sa tin la el, nebuneste' laughing Sentimente normal ca sau format Apoi am ajuns sa fim mai mult de, simpli prieteni ' Vorbeam la tell big grin ma rog.^^ si am uitat sa mentionez ca este vecinul meu de bloc. Problema este ca a zis ca se duce la verisorul lui o zi. Sambata trecuta, duminica trebuia sa fie acasa. Mi-am pus o gramada de intrebari. adica trebuie sa mearga la scoala.+ a zis ca sta numai o zi. ma roghappy Fratele lui mi-a zis ca sta cu una pe acolo, ca sunt o tarfa toate cele. Ma durut tot ce a zis fratesu' :-s nu stiam ce sa cred eram, intre ciocan si nicovala ' straight face Oare fratele lui spune adevaru? raised eyebrows
Astept mereu ziua ce va urma sa vad km continua toata aceasta poveste :-J...Astept, astept. cat sa mai astept?!straight faceNu stiu. fratemiu mi-a zis sa il las, daca e adv. ce a zis fratele lui... Ce aiurea! imi e greu sa dau cu picioru la tot ce s-a intamplat, la toate acele momentehee hee, nu vreau sa renunt. dar nici asa! Ce sa fac? [ dau funda:d]

Răspuns Câştigător
| fzr23 a răspuns:

Asta nu e o problema. Tu esti prietena cu el, nu cu fratele lui. Inainte asa eram si eu, imi faceam probleme de ce spune unu, de ce spune altu, pana am deschis ochii si am vazut cat de rea e lumea asta. Nu crede tot ce auzi. Acum nu spun sa ai incredere totala in el, dar nici sa renunti la tot pentru niste vorbe. Normal ar fi sa porti o discutie serioasa cu el, sa il intrebi direct. Daca il iei pe nepregatite iti vei da seama daca e sincer sau nu. Ar fi pacat sa dai cu piciorul la tot doar pentru ca ai auzit anumite lucruri. Discuta cu el, mai mult nu pot sa iti spun...

4 răspunsuri:
| ema69 a răspuns:

Ar trebui sa stai de vb cu el si sa nu mai pleci urechea la ce spune fratele lui sau altcineva.Doar asa vei putea afla daca te vede doar ca pe o vecina,buna prietena, careia ii poate spune orice secrete, sau ca pe cea alaturi de care isi doreste sa fie.

| Cosmynutzaa a răspuns:

Si eu am acceasi problema.ia idu meu scumpik_iuliana15@yahoo.com ca sa vb:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea e ca daca ai incredere in el lasa-l pe fratele lui, nu baga in seama... exista si posibilitatea ca fratele lui sa fie gelos pe el...iti urez mult noroc in aceasta problema kiss

| ByaNot4youu explică:

Pai, da :l dar nu raspunde nici la telefon. nici la nmk...Nu da nici un semn de viata oh go on