| Cryyysa a întrebat:

Am un prieten de 3 ani acum în decembrie am oficializat relația însă am văzut în telefonul lui poze cu alte femei conversati în mesaje l-am întrebat și a spus ca nu e nimic greșit am cerut sa blocheze acele persoane și cu greu a făcut asta însă el are și alte rețele de socializare și încă tine legătură cu ele acolo. Când e cu mine afara și ma tine de mana iso trage mana când sunt oameni în jur când suntem la magazine restaurante eu plătesc orce tot timpul va rog dați un comentariu o idee vreau sa știu dacă asta e iubire, eu îl iubesc enorm

9 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Conform Radio Erevan este o iubire puernica, doar ca nu de persoana ta ci de banii tai!

| johnnny123 a răspuns:

"Am un prieten de 3 ani acum în decembrie am oficializat relația"

Păi dacă ați oficializat relația, rezultă că este soțul tău, nu "un prieten"

Iar dacă așa stau lucrurile, nu ar fi trebuit să-ți pui întrebările astea înainte de a face acest pas?

| Miruna333 a răspuns:

Deci pana in dec n-a fost nimic serios, a fost prieten cu beneficii si dupa ati oficializat relatia. El te insala, tu accepti si mai si platesti tot. Cum sa fie iubire? E joaca de copii, nu de 2 adulti maturi si sanatosi

| Frank51 a răspuns:

Mișto rău, și eu vreau așa prietenă.

| gabicoo a răspuns:

Dacă plătești tu tot - este clar. Când te hotărăști să-i dai papucii te rog să mă contactezi.winking
Sunt un pic însurat dar se rezolvă rapid la notar.

| darrio2007 a răspuns:

Daca mi-ar plati si nevasta-mea „orce", ce bine ar fi.
Numai ca e invers.

| Violleta2022 a răspuns:

Atunci este clar, nu te place, nu te iubeste dar are alt interes sa te tina de prietena, probabil pentru bani sau sex.
ce este de iubit la un asemenea specimen?

| Robert2526 a răspuns:

Eu sper ca e o intrebare pusa la misto, altfel nu pot sa inteleg laughing)))

| MarianWLF a răspuns:

Ati oficializat relatia dupa 3 ani? laughing
Genul programului : Comedie
Se fereste cu tine, vorbeste cu altele, platesti tu mereu, cu ce ai oficializat relatia, cu un mascarici? Si daca are asemenea gesturi le are de multi ani, nu il cunosti de ieri, inseamna ca iti place de asta ai intrat de buna voie intr-o relatie cu el, tu ce zici, e iubire? Serios e penibil, chiar trebuie sa iti spunem noi sa fugi cat vezi cu ochii? laughing