O relatie inseamna sa-ti placa la fel de mult sa daruiesti pe cat iti place sa primesti. Daca tie nu-ti place sa daruiesti, atunci mi se pare ca totul este in zadar.
De ce multe care incep bine ajung sa se sfarseasca prost? Eu cred ca totul provine de la o criza de ordin spiritual, datorita faptului ca L-am scos pe Dumnezeu din viata noastra. Citeste 1 Corinteni capitolul 13.
Domnul sa fie cu tine.
Tu trebuie sa stii daca vrei sa-l parasesti sau sa ramai cu el. Fa-ti ordine in ganduri, gandeste-te bine ce decizie vei lua, pentru ca vei putea regreta dupa aia.Ar fi bine totusi sa-i spui si lui care sunt sentimentele tale.Stii cum se mai spune:intr-o relatie partenerii isi spun totul. Spune-i ca sa stie la ce sa se astepte, nu-l minti.Fii sincera cu el, ca sa stie la ce sa se astepte.
Iar tu nu te grabi sa iei o decizie, ia-o cu mult calm si rabdare si nu actiona pana nu esti sigura de sentimentele tale.Vei putea regreta pe urma, si amandoi veti avea de suferit
Ia-ti o vacanta, relaxeazate, vezi ce vrei, ce iti trebuie, nu te folosi de iubirea si increderea cuiva, doar ca sa nu fii singura
Hey
eu te sfatuiesc sa nu-l parasesti ca dupa aceea o sa-ti para rau si o sa plangi pentru el...
Pai eu cred ca ar trebui sa va desprtiti o perioada ca sa-ti faci ordine in minte si ca sa-ti dai seama ce e de facut!