Sunt de acord cu varianta lu @mady07. Spune-i-o finut, precizand inca de la inceput ca ce urmeaza sa-i zici e spre binele lui. Precizeaza si faptul ca e posibil sa dea de unii mai mistocari care sa rada de el ca scrie asa. Uite inca un model cum i-ai putea zice:
"Auzi, nu te supara dar m-ai se scrie de fapt impreunat in cazul asta (cand mai scrie gresit) nu-ti zic asta cu scopul de a te jignii, ci pentru a te ferii sa nu jignit de altii. Ia-o cum vrei, eu ti-am zis-o frumos". Na, crec ar merge. Dar sincer, nu inteleg cum poti sa pastrezi comunicarea cu-n astfel de om atat de trufas?
Astfel de oameni ce se cred perfecti nu merita sa fie bagati in seama.Nimeni nu e perfect.
asculti.eu ti-o zic cu bunatate nu cu rautate.nu imi place sa ma rad de oamnei si sa ii jignesc si de aia ti-am si spus. dAca vrei sa incerci sa iti schimbi scrisul este mai ok pentru tine iAr dAca nu vrei treaba tAu, eu ti-Am dat un mic sfat.Succes.FundA
?
Incearca sa scrii tu de cate ori poti mai sau m-ai si sa scrii corect poate o sa observe
Stiu si eu persoane ca acestea dar eu zic sa nu iti pierzi timpul cu astfel de persoane lasa-l in pace sa faca cum vrea el poate altcineva o sa-l contrazica in locul tau nu te baga...in astfel de probleme!