| szmotovio a întrebat:

Am un vecin, om in toata firea la vreo 30 d ani asa, care, dupa spusele mamei lui, de cand s au mutat cu noi in bloc, ii tot zice mama ce frumusica e fata aia (referindu se la mine). ce parere aveti? eu am gandesc asa. ok iti place cineva.incearca sa vb cu persoana respectiva.mai ales ca nu mai suntem nici unul copii
si.va rog... fara mistouri, daca aveti o parere, e bine venita, daca aveti chef de glume, dati back de pe aceasta paginahappymersi

Răspuns Câştigător
| alessia5158 a răspuns:

Ca o parere : nu ai nicio certitudine ca spusele mamei ii apartin lui! Spunandu-ti tie, este posibil ca femeia, mama lui, sa aiba un interes : sa faca o "lipitura" intre tine si fiul ei! Sau poate, prin acea zicere pusa pe seama lui, mama iti transmite un mesaj : preia initiativa, este timid baiatul!

4 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Pai mamele se gindesc ca "ea singura, el singur"poate iese ceva de aici.

| MenInShadow a răspuns:

Pai si ce? baiatu te place, bucurate happy nu fi fitoasa, fii cu el. Vezi daca merge sau nu. Cine stie, poate e un baiat de treaba. Fericirea vine cand te astepti mai putin. Asa ca nu ai nimic de pierdut.
Parerea mea e sa fii cu el 2-3 saptamana, si daca iti place cu el, stai mai mult, daca nu, despartire. Ca doar nu moare. Makar isi da seama cu sa se poarte mai departe cu fetelehappy
funda?

| Ionela256 a răspuns:

Vorbeste cu mama ta si daca e sa se agraveze situatia...dar nu numai prin vorbe,ci daca e sa te atinga sau ceva de genu,il dati in judecata, doar daca e sa te atinga, sau ceva mai grav.

| iOnUtsidyAnA a răspuns:

Dar tu ce varsta ai? e mare diferenta intre voi? ca poate ar fi un motiv pentru care nu indrazneste sa-ti vorbeasca sau sa se bage in seama in prezenta ta.happy eu asa cred!