| andreea_8479 a întrebat:

Am vazut aseara la stiri cum un roman a fost impuscat pe strada in italia(nu mai stiu bine in ce tara... oricum nu in romania). era impreuna cu sotia lui, ar fi putut sa scape, sa traiasca sh azi insa nimeni nu a vrut sa ii ajute,(chiar daca femeia plangea, sh ii implora sa sune la salvare)doar pentru ca erau romani... oare dc?

Răspuns Câştigător
| nyan a răspuns:

Draga Andreea,nu era cumva un...rrom?[adica tigan,pt. cei ce au uitat].Criticul a zis bine...si la noi era la fel.Pe petronela daca o fac tiganca,ma acuza de rasism-cu toate ca ea a zis de reputatie facuta..;dragilor,de la rrom la roman e f. putin,nu v-ati prins?''Romania se va scrie in curand cu 2 de R''-Madalin Voicu...REMEMBER...

9 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Asta e din cauza celor ce ne-au facut de ras, acum suntem toti bagati in aceiasi oala.

| dulshe a răspuns:

Sa intamplat in italia, am vazut si eu acest caz. Sunt multi italieni care cred ca romanii stiu numai sa fure, au ciuda pe noi.

| andreea_8479 explică:

Era vb d viata unui om...asa ca... putea fi ajutat

| petronela_4784 a răspuns:

Poate pentru ca meritam! Cate rele au facut romanii in Italia! Si inca italienii se comporta frumos cu noi! Ei nu sunt ca noi, egoisti, invidiosi! Ei iti ofera un loc in parcare, noi nu oferim nici macar atat! Dupa fapta si rasplata e raspunsul meu la aceasta intrebare! Eu am fost in Italia si mi-a facut o parere buna despre ei.pacat ca noi ne-am facut aceasta reputatie...noi asta am invatat.sa violam, sa omoram, sa furam! Si ei inca mai au incredere in noi...ne mai primesc in casele lor...bine acun nici nu trebuie sa generalizam!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea, si ea avea telefon mobil...deci putea suna la salvare.Asta s-a intamplat in Napoli... Dupa parerea mea, lsi in tara daca se intampla asa ceva nu sarea nimeni. Ce tot atat ca italienii sunt rasisti ca sunt asa si pe dincolo...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da de ce la impuscat dragutzo a facut ceva

| mitica_6163 a răspuns:

Erau tigani (rromi?), cred ca trebuie facuta precizarea. Sigur, asta nu ii deculpabilizeaza pe cei care ii puteau da o mana de ajutor

| lexis a răspuns:

Asa suntem noi romanii vazuti in strainatate din cauza unora... oricum greseala femeii a fost nu ca nu a sunat la salvare... ci ca a zis ca sunt romani. Italienii mai ales se schimba la fata cand aud de natia asta.

| nyan a răspuns:

Draga Andreea, nu era cumva un...rrom?[adica tigan, pentru. cei ce au uitat]. Criticul a zis bine...si la noi era la fel.Pe petronela daca o fac tiganca, ma acuza de rasism-cu toate ca ea a zis de reputatie facuta.; dragilor, de la rrom la roman e f. putin, nu v-ati prins?''Romania se va scrie in curand cu 2 de R''-Madalin Voicu...REMEMBER...