| pufulete_3999 a întrebat:

Am vazut de curand la stiri titlul,, Femeia ca accesoriu" voice parere aveti? In ziua de azi femeile sunt mai mult accesorii? De ce?

Răspuns Câştigător
| strayforlove a răspuns:

Eu zic ca "accesoriu" sunt numite pitipoancele pe care nu le intereseaza decat banii partenerilor lor, deci e ca si cum ei ar plati pentru ca femeia sa stea mereu cu ei, ca un accesoriu. O femeie adevarata cu principii stie sa se faca respectata si mai ales stie ce fel de baiat/ barbat o va iubi cu adevarat si nu va fi niciodata considerata un accesoriu deoarece nu se va umili pentru banii oricui. Funda?:*

6 răspunsuri:
| ExistaMosCraciun a răspuns:

Nu ai cum sa fii un accesoriu, decat daca iti doresti acest lucru, nimeni nu te poate forta. Pana la urma cred ca intrebarea se reduce la ce compromisuri poate face o femeie pentru bani.

| andramaria73 a răspuns:

Intru fel sunt accesori ptc barbati asa ne considera ceea ce nu este corect

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt destule femei care devin un accesoriu pentru bărbaţi.Şi asta nu e vina bărbaţilor. Doar ele dau voie să se întâmple asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da femeile sunt accesori in multe feluri, femeile sunt fiinţele fara de care nu ai putea trai ele sunt cireaşa de pe tort, bineînţeles exista mai ales in ziua de azi femei malipulatoare care nu îşi doresc copii şi chiar l-au aruncat la coşul de gunoi aşa ceva nu se face trebuie sa fii cea mai cruda persoana sa faci aşa ceva mai ales unei fiinţe care a crescut in tine timp de noua luni şi poate femeile sunt considerate accesorii şi din cauza ca sunt aranjate şi stralucitoare şi cu fusta pana la chiloţi şi cu decolteau pana la
buric

| Lithium a răspuns:

Nu cred ca e valabil in toate cazurile.In anumite cazuri, pe de alta parte, femeile pot deveni accesoriu si anume acelea care au dat de viata usoara de pe urma unor maimutoi plini de bani. (Exemplu :Monica fosta-Columbeanu si restul pitipoancelor care se cred mari "valorate si talentoase".)

| Zuzulake a răspuns:

Adevarul este ca femeile sunt speciale. Fara ele barbatii nu ar putea face nimic. In spatele unui barbat puternic sta o femeie si mai puternica. Fara femei, barbatii ar muri. Cine mai gateste? Cine are grija de copii? CINE FACE CURATIENIE? Poate sa imi raspunda cineva? Nu! Deci femeile sunt unice, fara el am muri in mai putin de o zi!