Inseamna ca nu mai putem sa ne tinem de mana, caci vom fi considerati gay. Prietenia intre barbati va dispare, cu timpul, in conditiile astea.
Crezi ca printre ei nu sunt gay?
Eu locuiesc intr-un oras cu un procent mare de asiatici (peste 30%). De mai bine de 20 de ani de cand locuiesc aici nu am vazut niciodata doi barbati asiatici tinandu-se de mana.
Orasul meu este si una din "capitalele mondiale" ale LGBTQ. Am vazut odata o coada in fata unei cladiri si, de curiozitate, am intrebat ce e acolo. Era "gay bar". Plin de asiatici printre "codasi". M-a surprins un pic pentru ca personajele gay vazute pana atunci prin filme erau albi sau negri. Deh, filme americane!
Am văzut și eu o grămadă ținându-se de mână.
Dar dacă sunt chinezi, dracu' mai recunoaște care e bărbat și care e femeie... ))))
In unele culturii e normal ca si barbatii sa se tina de mana (e un semn de prietenie), in Romania de exemplu mai vezi fetele care se tin de maini.Ori sunt gay.
In ce tari de exemplu?
Sa nu mergem direct la extrem. Pot fi frati sau rude, o fi vreun obicei asiatic... Sau se plimba sa nu se piarda printre romani!
valentino_6146 întreabă: