Le lipseste putin ulei si niste piulite in conditii de aia fac asa, omu prost prost ramane, cel bun daca pierde va avea noroc la altceva nu? Eu zic ca da.
Din orgoliu si din copilareala si iresponsabilitate.
Nu isi dau seama ca ranesc niste snetimente si ca de cele mai multe ori roata se cam intoarce.
Tu sa nu faci asa!
Mai citeste-o o data
)
~ Pentru ca nu sunt in stare sa-si asume propriile greseli. Se cred mare dive dar sunt de fapt doar niste prefacaturi .
Cele mai multe fete fac asta pentru ca vor sa il convinga pe respectivul prin reprosuri, injosiri, etc ca el a gresit, chiar daca nu a facut-o, astfel tipul respectiv nu va mai putea avea o relatie aproape deloc cu vreo alta pentru un timp, gandindu-se la fosta si la "problema " pe care fosta a pus-o.Aici se aplica psihologia inversa. Alte motive ar fi: vor atentie si li frica sa nu isi piarda "admiratorii" sau cazul pitipoancelor tipice.
Poate sufera prea mult, vor sa sufere si altii.Eu niciodata nu am facut asta, si nici nu o s-o fac. La fiecare despartire, am gandit mereu ca eu sunt vinovata, si asa cred ca o sa fie mereu.; o3
Se numeste manipulare prin emotii. Femeile in general cand vor sa obtina ceva de la partenerul de cuplu sau sa rezolve o situatie de conflict, constient sau nu, apeleaza la o intreaga gama de metode: convingerea (persuasiunea), seductia, tandretea sau agresivitatea. Dupa unii e un indice de slabiciune, dupa altii e un semn de inteligenta.
Deoarece fetele mereu sufere si toata lumea stie ca baietii sunt niste curvari nenorociti. asa ca ele au incercat sa ii faca gelosi deoarece credeam ca isi ascund fata, si ca nu sufera deloc :\
Mmdea, si cand vad unu cuminte rad de el de mama focului . In fine, asta e gandirea umana, mai ales cand esti si sentimental , mmna ^_^.
Mda=]]
Pai cam asa e . In ambele parti e la fel .
Ma rog =]]]]]]
Ironizarea asta . Sau poate te rogi la Dumnezeu
E.e.e =]]
app da-mi id-ul taw sa nu mai fwt TPU-ul :''>