| alisiapretty a întrebat:

Am vazut multe fete care dupa despartire au incercat sa ii faca pe iubiti sa se simta vinovati chiar daca acestia nu au facut nici un rau in relatie. De ce fac asta daca biaeti nu sunt vinovati?

22 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Le lipseste putin ulei si niste piulite in conditii de aia fac asa, omu prost prost ramane, cel bun daca pierde va avea noroc la altceva nu? Eu zic ca da.

| Dariusuu a răspuns:

Probabil că-i vor înapoi și se simt frustrate.

| grab a răspuns:

Din orgoliu si din copilareala si iresponsabilitate.
Nu isi dau seama ca ranesc niste snetimente si ca de cele mai multe ori roata se cam intoarce.

Tu sa nu faci asa! happy

| Rakanishuu a răspuns:

Majoritatea... Dar ce fel de intrebare e asta? laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Şi întrebarea e?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil, dupa parerea lor, sunt vinovati ca au acceptat despartirea s-au ca au facut chiar ei pasul spre despartire.

| Fayree a răspuns:

~ Pentru ca nu sunt in stare sa-si asume propriile greseli. Se cred mare dive dar sunt de fapt doar niste prefacaturi blushing.

| Pau17 a răspuns:

Da. Si care-i intrebarea?

| alisiapretty explică (pentru Pau17):

Mai citeste- o data te rog

| Pau17 a răspuns:

Cele mai multe fete fac asta pentru ca vor sa il convinga pe respectivul prin reprosuri, injosiri, etc ca el a gresit, chiar daca nu a facut-o, astfel tipul respectiv nu va mai putea avea o relatie aproape deloc cu vreo alta pentru un timp, gandindu-se la fosta si la "problema " pe care fosta a pus-o.Aici se aplica psihologia inversa. Alte motive ar fi: vor atentie si li frica sa nu isi piarda "admiratorii" sau cazul pitipoancelor tipice.

| Florrentina14 a răspuns:

Poate sufera prea mult, vor sa sufere si altii.Eu niciodata nu am facut asta, si nici nu o s-o fac. La fiecare despartire, am gandit mereu ca eu sunt vinovata, si asa cred ca o sa fie mereu.; o3

| SimoFralala a răspuns:

Se numeste manipulare prin emotii. Femeile in general cand vor sa obtina ceva de la partenerul de cuplu sau sa rezolve o situatie de conflict, constient sau nu, apeleaza la o intreaga gama de metode: convingerea (persuasiunea), seductia, tandretea sau agresivitatea. Dupa unii e un indice de slabiciune, dupa altii e un semn de inteligenta. laughing

| xDepression a răspuns:

Deoarece fetele mereu sufere si toata lumea stie ca baietii sunt niste curvari nenorociti. asa ca ele au incercat sa ii faca gelosi deoarece credeam ca isi ascund fata, si ca nu sufera deloc :\

| NoBodyCareAboutMeOrYou a răspuns (pentru xDepression):

Mmdea, si cand vad unu cuminte rad de el de mama focului oh go on. In fine, asta e gandirea umana, mai ales cand esti si sentimental oh go on, mmna ^_^.

| xDepression a răspuns (pentru NoBodyCareAboutMeOrYou):

Mda=]]

Pai cam asa e rolling on the floor. In ambele parti e la fel oh go on.

Ma rog =]]]]]]

Ironizarea asta rolling on the floor. Sau poate te rogi la Dumnezeu thinking

E.e.e =]]
app da-mi id-ul taw sa nu mai fwt TPU-ul :''>