| g3xg3m a întrebat:

Am visat ca eram impreuna cu mama si a dat o masina peste ea. Credeti ca se poate intampla ceva rau? Ce semnifica acest vis?

Răspuns Câştigător
| iulianr a răspuns:

Daca vrei neaparat semnificatia, nu pot sa o spun deoarece nu cred in vise. Si eu zic ca nu se va intampla nimic. Una e ce se intampla in mintea noastra si alta e realitatea.

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Vezi dicționarul de vise de pe www.elystar.ro
Pa, pa.

| danay72 a răspuns:

Nu semnifica nimic, azi Dumnezeu nu mai vorbeste prin vise.

| AtateaConditii a răspuns:

Visele nu au nici-o semnificatie.

| unknøwn a răspuns:

Gresiti multi.
Etapa REM,atunci cand visam,semnifica o stare a creierului in care subconstientul comunica emotiile constientului. In etapa asta, creierul e mai solicitat decat orice ai face in timpul zilei.
Subconstientul preia mult mai multa informatie decat constientul poate sa duca.
In vise apar emotii reprimate/ frici/ dorinte,... toate mascate.
De exemplu visul tau poate sa semnifice frica de a-ti pierde mama.
Nu se poate intampla asta in realitate. Visele semnifica doar ce gandesti tu la un nivel subconstient si atat. N-are legatura cu realitatea obiectiva.

Multi oameni nu iau in serios visele, cand de fapt reprezinta o comoara.
De exemplu prin vise lucide poti sa-ti controlezi visele si sa-ti influentezi viata. Poti sa scapi de anumite fobii, poti sa aflii ce crezi tu despre unele chestii la nivel subconstient, poti sa dezvolti anumite aptitudini.
Cunosc oameni care au invatat sa conduca masina in vise.

Cainii sau taurii, depinde de om, daca sunt agresivi in vise semnifica anxietate.
Padurile depresia.
Trenurile/garile o nevroza.

Si asa mai departe...

| Florinel28 a răspuns:

Visele nu spun nimic si nu are rost sa le mai rastalmacim cum se zice in batrani.
Visele sun necontrolabile si nu visezi ce vrei decat daca un lucru te streseaza prea tare.