E OK. Nu înseamnă nimic rău. Oricine are vise ciudățele. Eu una am visat că mă plimbam într-un dovleac și cineva m-a călcat și-am murit. Evident, încă trăiesc.
Nu mai crede in vise.Crede doar realitatea.
Nu e nici de bine, nici de rau. Dupa mine nu inseamna nimic.
Si eu am visat la un moment dat chestia asta si eram foarte speriata cand m-am trezit...visele sunt vise, nu are rost sa te iei dupa ele
Eu am visat ca nasteam si parca simteam
cand m-am trezit eram speriata. dar mi-am revenit:-J
Nu cred ca e de rau. si eu am avut acelasi vis, dar cand am vazut copilul imi venea sa ma urc pe pereti de uimire! era micaaaa, blonda, cu niste ochi albastrii-patrunzatori... ingeras! nu te ingrijora. >
Se zice ca daca visezi ca esti insarcinata ( da, tipic, numai la voi fetele bine ca imi mai zice maik-mea unele treburi ) inseamna ca tu de fapt dai nastere nu la un copil ( ma refer in viata reala) ci la o noua idee, o noua atitudine va lua nastere, un nou inceput SAU dc nu, un eveniment important se anunta sa vina.
In mod alternativ, visul poate face referinta la spiritul copilaros al fiacaruia din noi. E un apel de trezire la realitate.
Dar mai poate face aluzie la ceva - vrei sa ramai insarcinata cu adevarat? - hope not :-s
Stai linistita:d exact asta am visat zilele trecute
nu`i de rau:*:*:*:*:*:*:*:*:*
Depinde.Se zice daca te visezi cu burtica, mai ales daca nasteai o fata, miroase a necaz
Effy35 întreabă: