Pai... in vise sa nu crezi ca o colega de-a mea (da una grasa si urata ) a visat ca facea "prostii" cu baieti din cls si aia de fapt o urasc (iar ea ii place)! Cu baietii aia... plac pe una dintre voi, vorbiti si voi sa stati toate in parti diferite si la care se uita mai mult pe aia o place! Ala care ti-a zis frumoasa si-a batut joc de tine! Funda?
Orice fata care e frumusica e remarcata in genul acesta cum ai descris mai sus si eu cind eram tinara primeam multe observatii pe strada de la baieti dar in clsa niciodata pentru ca la virsta cind fetele incep sa se coaca depasesc la inceput baietii si de exemplu o fata de clasa a opta se potriveste mai bine cu baieti de clsa 10-12 pe cind baietii din clsa 8-a se potrivesc mai bine cu fetele din clasele 5-6 caci pina la facultate baietii ramin mai in urma sentimental si din alte pucte de vedere ca fetele caci ritmul lor biologic de a fii mai maturi e mai lent ca la fete.
Inseamna ca ai imaginatia bogata...viseaza in continuare sau intreaba-i pe baieti ce cred de tine... funda ?
Cica "ce poate sa insemne" ))))))))))))
nu inseamna nimic, tocmai de aia e vis, subconstientu tau isi face de cap