| FlorenciaFlo a întrebat:

Am vorbit acum 3 zile cu un băiat pe whatsapp, dar de 2 zile nu a mai fost online și nici nu mi-a scris. Să îi scriu eu?

12 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

De ce nu i-ai scrie?

| ywar a răspuns:

Lasa-l la Putna lui.

| Ineys a răspuns:

Femeile... patetic. Nu-i scrie, rabda pana-ti scrie el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In calitate de baiat si de expert al friendzone-ului si al respingerii iti pot spune ca daca va simtim atractive si noi v-am dat mesaj primele, sa fiti sigure ca vom astepta sa ne dati si voi mesaje primele. Da-i mesaj, poate e atras de tine si nu vrea sa te "dispere". In schimb, daca e fuckboy d-ala de are 15 fete cu care vorbeste in paralel, inceteaza sa-i dai mesaj.

| callerofthestorms a răspuns (pentru anonim_4396):

Imi pare rau, Ionut

| graworu a răspuns (pentru anonim_4396):

Imi pare rau ca ti s-a intamplat asta, cred ca a fost dureros si ca ai trecut prin multe.

| anonim_4396 a răspuns (pentru graworu):

Dureros o ***, mi se rupe de ele?

| Anonima163333 a răspuns:

Scrie-i

| DanielPH a răspuns:

Wtf
Ce crezi ca suntem noi? Oracole?
laughing)
Daca mai vrei sa discuti cu el, da-i mesaj, nu mai vrei, nu-i scrie. Dar cum ai pus intrebarea, presupun ca vrei sa vorbesti cu el.
Ei, bine? happy

| SLS92 a răspuns:

Asa am patit si eu cu o fata pana am blocat-o ma saturasem sa imi tot ceara bani cu imprumut laughing)

| Daz01 a răspuns:

Da.

| lorena66 a răspuns:

Buna! O sa incerc sa par serioasa, caci faptul ca ai pus intrebarea asta la 12 noaptea face lucrurile sa para mai importante pentru tine. Yes! Scrie-i. Ce ai de pierdut? Te astepti ca baietii sa faca primul pas? Nu. De fapt, multe relatii nu ar mai fi existat daca fetele nu făceau primul pas. Cu toate astea, il cunosti? De unde e? Stii ceva despre el? E mai mare decat tine? Trebuie sa stii asta. Si de asemenea, ca conversatia e intimă sau nu, tot se poate ajunge la ceva. Dar daca nu a mai fost online de doua zile. o sa fiu sincera, ori are treaba, ori face necaz prin sat si i-au luat ai lui telefonul.