Nu pot sa nu te judec...esti de tot rahatul. Nu imi pasa ce varsta ai dar relatia dintre tine si ea va da faliment. In primul rand nu stii sa scrii si poate nu ar fi fost mare problema, dar nu stii nici sa te exprimi! Daca o sa cauti un job, o sa fii zgornit si de la vaci cand o sa spui "eu stie sa dau cu batul". Am vazut zeci de idioti ce fac exact ce faci tu. Si nu mi-ar fi pasat dar nu voi suferiti ci un amarat de copil fara vina ce probabil o sa apara in timp. Parintii aia mai au si ei dreptate uneori! Sfat : da-ti doua palme, trimite-o acasa, cauta de lucru si cheam-o inapoi cand nu mai ai nevoie de nimic de la parinti.
Daca pana acum ati facut tot felul de lucruri negandite,cred ca e momentul sa faceti si ceva intelept, si anume, sa le spui parintilor tai ce te framanta, si ca vrei sa mergeti impreuna la parintii fetei, eventual, chiar sa spui ca vrei s-o ceri in casatorie.Pentru ca deja va CUNOASTETI de 7 luni.
Chiar daca nu vor fi de acord din prima clipa(ma refer la parintii fetei), cel putin ti-ai luat o piatra de pe suflet.
Intre timp, cauta-ti un servici, asa putand sa beneficiezi mai usor de increderea parintilor ei in tine, si nu in cele din urma, sa va fie si voua mai usor in sustinerea acestei relatii.
Bafta si sa se lase cu nunta!
A trecut prea mult timp ca sa-ti ceri scuze..., e normal din partea ei ca acum sa nu poate sa dea inapoi, macar incearca s-o convingi sa le zica la parinti ca s-a dus si la tine nu doar la verisoara, si a de o luna asa nu de 7, poti sa o convingi asa? , salut xD
Ea minte ca nu sta la tine, dar nu vrea sa minta ca tu lucrezi.
Tu vrei sa nu mai minta ca nu sta la tine, dar sa minta ca tu lucrezi.
In principiu vrei incontinuare sa spui adevarul continuand sa mintiti.
Cred ca ori spui adevarul ori minti...E simplu, si parintii ei vor accepta mai usor acum adevarul decat mult mai tarziu un lant mare de minciuni.
Ar trebui sa ii zica parintilor ei pentru ca totusi trebuie sa stie si ei adevarul si apoi mai vedeti voi cum faceti
si ba da, mie mi se pare un motiv foarte intemeiat ca nu se poate muta la tine pentru ca nu aveti servici pentru ca parinti tai poate nu au bani sa va intretina pe amandoi
Buna.
Imi pare rau sa spun asta dar... relatia voastra se cam clatina!
Nustiu bine care este atmosfera acolo, dar eu cred ca e bine sa mergeti amandoi la parintii ei si sa vb. serios!
P.S. Cauta-ti de lucru!
Acesta poate fi un motiv intemeiat sa nu te accepte!
Nustiu dui si pe parintii tai acolo poate poate spune-le ca va veti descurca voi daca va iubiti :X:*
Multt succes!:*
Sa ne anunti daca ai rezolvat ceva!
Pa...
Eu cred ca nici tu nu trebuie sa o impingi pe ea sa minta, adevarul pana la urma va iesi la suprafata si atunci cred ca va fi mai rau decat acum. Sfatul meu este sa le spuneti adevarul parintilor ei, poate intr-un final vor intelege ca vreti sa fiti impreuna.Deja 7 luni fara ca ei sa nu stiu sunt prea mult.
DzEk0 întreabă: