anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am vreo șansă la o gagica ok dacă am pensie de boala? Nu vreau rupta din soare. Am problema de natura psihiatrica, hipoacuzie, plus încă 2 probleme mai delicate ce nu le pot menționa. Nu trăiesc cu 1000 lei sa se inteleaga. Nu fumez, nu beau. 33 ani o fi o problema? Sa ma vrea cum sunt, înțeleagă. Mai tânără as vrea tongue

54 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da ai șansă.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Ai sanse.
Eventual una care vine la pachet cu copii laughing
E plina "piata" de asa ceva, sunt cele mai "ieftine", atat timp cat le oferi stabilitate.

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Daca are banet cu ce creste copii? Da! Maine ne cununam tongue laughing

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Alea care au cu ce isi creste copiii, nu mai vor barbati in viata lor laughing

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Sa ma caute una cu 2-3 copii daca are masina, casa si ceva afacere tongue big grin Ii mai fac si eu copii daca nu ii ajung laughing

| doctorandus a răspuns:

Stimabile, nu o spun ca se te jignesc dar trebuie sa stii ca la pacientii psihiatrici care n-au alte posibilitati, onania ramane singura solutie.

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru doctorandus):

O Manuela la vremea ei face cât 1000 femei. Nu ma gândesc la culcat și gata, totuși

| Mosotti a răspuns (pentru doctorandus):

Nu este adevarat ca onania e singura solutie, eu stiu destui care au fost internati in spital cu probleme psihiatrice care s-au cuplat cu fete la fel, onania o practicau si ele si ei pana ce s-au gasit.
Normal ca daca vrei pe cineva sanatos si nu vrei altceva, onania e singura solutie, ai dreptate.
Stiu pentru ca ma duceam la psiholog la spital ani de zile, si stiam pacienti care reveneau la internare, fete, baieti, adica acolo pe sectie unde era si psihologul, unii intrau in cabinet si stiam si despre ei (ca la un moment dat ma imprietenisem cu psihologu si ma dadea student ca sa pot ramane in cabinet sa vad si eu pacienti), mai si vorbeam cu ei/ele.

Deci nu e chiar asa, voi ziceti ca si cum doar el are probleme, de parca nu-s si femei cu probleme, sunt destule, spitalul ala era plin si de femei si de barbati.
Dar sigur, daca vrea doar femei sanatoase, n-are sanse decat infime.

| Mosotti a răspuns:

Singura sansa este sa activezi intr-un mediu unde-s fete cu probleme ca si tine, atunci te accepta ca na, si ea e la fel si te intelege total, ca si ele vor relatie si tu, daca-s libere si in cautare si ele.

Pe langa ca trebuie sa arati si fizic cat de cat atractiv ca sa ai noroc si de una mai tanara chiar daca are probleme. Daca arati, e bine.

Una sanatoasa slabe sanse sa te ia, de ce te-ar lua cand are de ales intre alti 50 sanatosi si poate cu aceiasi bani ca si tine.
Bine, sa arate binisor, ca tu din asta vrei, cum e si normal, ca si ele vor la fel.

| Mosotti a răspuns:

Pai nu, pretentia absurda ar fi sa vrea una sanatoasa, dar daca gaseste una la fel ca el aia e, nici el poate nu ofera aia, nici ea aia, si se inteleg, aia e, pentru ca nici el nici ea nu poate sta cu un sanatos, deci se gasesc intre ei. Normal ca una sanatoasa nu vrea unul ca el.
Dar si sansa asta e mica, pentru ca nu se invarte in colectiv unde-s oameni ca el.

Deci nu e corect "nu se uita nimeni", corect e "nu se uita nimeni sanatos".

| GabiDumitrescu a răspuns:

Eeeeh... ai putea sa ne povestesti si despre problemele alea mai delicate, ca nu e ca si cum ai da aici nume, prenume, adresa si o sa venim sa facem misto de tine. Misto-urile din online sunt inevitabile, oricum. Sfatul meu - nu stiu care sunt problemele pe care nu le mentionezi aici, dar presupun ca intr-o forma sau alta pot fi prezente si la femei - e sa cauti pe cineva cu probleme similare. P.S. Era bine daca mentionai mai exact si problema de natura psihiatrica, ca unii aici vad ca deja fac presupuneri. Uite, de exemplu si agorafobia sau ocd-urile pot fi considerate probleme de natura psihiatrica, dar nu sunt chiar asa de groaznice incit sa faca viata alaturi de cei afectati un iad.

| anonimuIl a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Dacă are pensie de boală la 33 de ani nu va găsi ușor una nici cu handicap.

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Nu vezi ca deja ești gata pentru unii? Nu contează, poate ca vreau reacții și nu e pe bune ce am scris.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Eh, daca doar vrei reactii, creaza o situatie fictiva in detaliu. Daca e realitatea, detaliaza ca nu ai ce pierde. Aici daca ai veni si ai zice ca ai patru degete la o mina si in rest esti perfect, tot s-ar gasi unii sa comenteze aiurea ca gata, esti mincat.

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Am pus eu si intrebare interesanta, au raspuns maxim 10 insi. Nu ma obosesc sa scriu degeaba. Sunt troll eu rolling on the floor Ei rad si se amuza, cand ei nu pot deosebil culorile sau diferenta intre rau si bine.

| Mosotti a răspuns (pentru anonimuIl):

Pai cum sa nu gaseasca alta tot cu pensie de boala?! Ca doar nu e unicul din Romania bolnav cu pensie de boala, esti si tu absurd, pe bune. Mai ales ca el are si alte venituri, adica ca si cum ar lucra cu un salariu okey.
Sunt destule ca el de 30 ani de ex. Doar ca nu are contact cu astfel de persoane, nu stiu unii de altii.

Vorbesc unii aici ca si cum el este singurul bolnav, singurul cu pensie de boala in toata tara asta, ca nu are sanse, de parca toate si toti sunt sanatosi, doar el nu.
F ciudata gandirea lor.

| Brizbriz a răspuns:

Esti pe duca, dar iti arde, de gagici... TAREhee hee

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru Brizbriz):

Sa nu fie invers. Acum te amuzi, dar poate vine ziua când plângi amarnic.

| Brizbriz a răspuns:

Lul, asta intai ma ignora si apoi isi sterge propria intrebare, presupun ca ii e rusine cu eahee hee

| Mosotti a răspuns (pentru Brizbriz):

Pai degeaba o mai sterge daca oricum ramane si se stie cine a pus-o. Eu nu am inteles ce stergere e asta, stergere inseamna cand dispare, mai corect era "anonimizarea intrebarii".
Nu stiu cum e la raspunsuri, daca si alea dispar sau raman anonimizate dupa stergere.

| Nirvanaaa a răspuns:

Mai tanara nu prea, dar de varsta cu tine sunt șanse. Dar nici ea nu va fi perfecta, va veni la pachet cu ceva. Dacă ea te accepta așa cum ești, o accepți și tu pe ea așa cum e.

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru Nirvanaaa):

Eu cred ca una cu frustrari si rani ale unei relatii esuate sau a mai multora, nu mai poate iubi in veci. De asta as vrea mai tanara mai mult cred. Imi plac mai tinere ce e drept, dar si matura daca se tine bine nu spun nu. Una de anii mei sau mai mare cu 4-5 ani, are si pretentii sau face reprosuri des. Nu o vad intelegatoare, afectuoasa, grijulie. De mai are si copil? Eu sunt bun ca nu o vrea altul datorita copilului.

| Sophieka a răspuns:

Una cu probleme ca si tine iti poti cauta.

| anonimuIl a răspuns:

Caută-ți una cu probleme medicale ca tine.

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru anonimuIl):

Bătrână de ce ar vrea? Nu am zis ok ca sănătate, ci ca aspect. Una la 80-100 kg nu îmi trebuie. Recunosc

| anonimuIl a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Ce înseamnă tânără la tine?

Am fost și eu, am văzut și tipe tinere cu iubiți de mana. Sa aibă pana în 30 ani. Ca nu o iau de la generala.

Greu de găsit, eu nu vreau imposibilul. Speranța nu mi-am pierdut-o. Șansă ai dacă te cunoaște fără sa știe ca ai probleme. Din start de spui 0 la suta șanse. Ca în video ul ala cu un orb arătos, manca o înghețată, se holbaul la el tipele, când au văzut ca e orb a dispărut interesul la toate

| Mosotti a răspuns (pentru anonimuIl):

Foarte bine zis, sa caute una cu probleme, insa nu prea are unde, aici e aici, nu activeaza intr-un mediu asa, n-a fost internat la spital unde-s si destule femei cu probleme, nu are tangenta cu lumea lui din pacate.

De aia ar trebui facut un site de matrimoniale doar pentru oameni cu probleme de tot felul, sa se gaseasca unii pe altii, pe zone, pe localitati, asa ceva inca nu exista.

| Danny28 a răspuns (pentru Mosotti):

Într-o țară handicapată cum e România în care oamenii cu diferite forme de handicap sunt dați naibii la propriu, chiar crezi că va exista vreodată un astfel de site?

| Mosotti a răspuns (pentru Danny28):

Sigur ca nu va exista, ca nu se ocupa nimeni, trebuie reclame, sa afle lumea de el, etc.
Dar ciudat e ca unul cu probleme n-a facut asta.
Au facut ceva de genu, de ex asociatia equilibirum parca, unde e o comunitate de bipolari si depresivi adica aici:

https://asociatiaequilibrium.wixsite.com/equilibrium

Insa aici majoritatea sunt cuplati intre ei dar nu toti.
Si se vedeau si fizic undeva, aveau loc intalniri.
Unu era si insurat, dar vroia nevasta sa-l lase ca nu ii mai convenea cum se poarta ca se purta urat, macar recunoscuse el.
Sefu asociatiei si el e bipolar si e insurat.

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru Mosotti):

Bipolar ce înseamnă?

| Mosotti a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Problema este ca acesti oameni cu probleme trebuie sa aiba o colectivitate cat mai larga, tu sa intri in acea comunitate si vezi care sunt disponibile, ce boala au, daca vor relatie, daca iti convine, si asa mai departe.

Ptr ca nu exista sa fi tu unicat care ai probleme, alea psihiatrice, hipoacuzie si altele pe care nu vrei sa ni le spui, si care vrei relatie cu una asa si pe dincolo, sunt si femei la fel poate cu aceleasi problema psihiatrice sau altele care nu te-ar deranja cine stie ce.

Daca si arati cat de cat atractiv, e bine, asta este, nu ai ce face altceva.
Varsta sa fie cam plus minus maxim un 3-4 ani, fie la tine fie la ea.

Bipolar inseamna aia care de la depresie dau in manie adica inversul depresiei, exaltare, fericire exagerata, energie exagerata, doarme cam 2 ore pe noapte.
Si din manie in depresie.
A nu se confunda trecerea de la depresie la normal si de la normal la depresie, aia nu e bipolaritate.
Hipomanii am avut si eu, sunt dulci si misto, dar au fost temporare doar, au durat cam 2-2, 5 ani, dupa aia n-am mai avut.
Maniile sunt caz de internare, ca-s mult mai puternice.
Insa un bipolar stabilizat cu tratament, e okey mult timp.

| anonimuIl a răspuns:

Poți să găsești dacă o să cauți una ca tine.

Ma duc la pocăiți, o iau de nevasta direct laughing

| anonimuIl a răspuns:

Caută una ca tine.

De aveam bani ma voiau și normale, pe alese chiar. Cum stau cu mosuleti, asa ar sta și cu mine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu prea! Te cam marginalizează desconsideră daca le spui așa ceva, când te certi cu ele exact cu arma asta te ataca, multe sunt mai nebune decât tine așa că nu trebuie sa te justifici, bine sunt și fete foarte ok pe aici dar na...
Nu mai spune nimănui că nu ești bolnav că te vor bârfi și denigra, disprețui, nu prea mai exista compasiune și empatie la Români și Țigani, încearcă să fi mereu strong și să nu îți mai afișezi vulmerabikitatile.Sti când o poți face? Atunci când se deschid și ele,când deschid un subiect asemănător cu al tău,atunci poți să te destăinui nu așa că din start multe ( nu toate ) te vor considera nebun/handicapat,am vb cu femei care nici nu știau ce e aia anxietatea după ce a aflat s-a apucat sa bârfească jegoasa, deci pe langa ce multi sunt inculți și analfabeți funcțional tot ei fac pe desteptii deși sunt prosti din calea afara! Sunt tipe cu faculta terminata care nu știu tabla înmulțirii, sau ecuații, in fata unor inculte sa te justifici tu? Daca sunt deștepte că unele utukizatoare da, dar nu va fi ok că te vor desconsideră, te vor vedea cu alți ochi și te vor înșela cu primul care le va ieși în cale și nu au probleme de astea. Sunt și fete cu caracter, dar foarte rar, așa cum și la noi foarte rar sunt valoroși și ok dtpdv.

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru anonim_4396):

Ei se amuza și rad. În loc sa dea răspunsuri pe subiect. Una nu știa ca prezervativul protejează de boli, cu facultate și nu știu câte limbi străine știa. Îmi compara mie ca nu știu engleză în 2021. E rușine sa ai 21 sau 22 ani și sa nu ști ca prezervativul e mijlocul sigur de protecție. Parca tot ea zicea ca de unde ști ca nu se rupe laughing școală multă prostește oare? Din farmacii nu am auzit sa se rupă la cineva

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Sa gaseasca una ca el, ca alea nu il mai ataca dat fiind ca-s si ea e la fel.
Sanatos cu una cu probleme, sau sanatoasa cu unu cu probleme mai greu, ca fac parte din lumi diferite.
De ex fetele cu diabet de tip 1 erau cam evitate de barbatii sanatosi, de ce, nu stiu, ca erau absolut normale, aveau job si tot, doar ca-si faceau insulina de 4 ori pe zi si tineau regim, atat, e doar un exemplu, nu conta ca aratau bine, asa de distractie da, dar nu le luau de relatie serioasa.

| anonim_4396 explică (pentru Mosotti):

Sunt ogrămadă de fete duse cu cabina pe aici dar nu recunosc ele, cred că sunt speriate și de propria umbra

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, si pe net sub anonimat sunt speriate de moarte. Unele speriate ca nu isi gasesc nici unul cu care sa se culce, altele cred ca virginitatea e normala si la 30 ani chiar.

| anonim_4396 explică (pentru UnchiulRamiz):

Da sunt și habotnice și de astea ce sunt paranoice și nu dau nici un detaliu despre ele,nu e ok sa judecam, doar ele știu prin ce traume au trecut dar ți-am zis aici nu e locul potrivit sa cunoști gagici, multe sunt pline de insecurități și nu poți scoate nici cu cleștele nimic de la ele. Stai chill că nu doar tu ai probleme sunt alții și mai nebuni, nu ai cunoscut încă sociopați și psihopați, ăștia sunt nebuni cu adevărat și sunt multi în libertate din păcate

Nu stim daca sunt fete duse cu cabina, e doar banuiala ta.
Si oricum nu conteaza cum e aici, conteaza sa fie o comunitate unde si ele cauta partener, ca-s multe cu probleme care nu vor partener, care chiar boala le face sa nu vrea, pai stiu eu doua cazuri cel putin.

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru Mosotti):

Atunci vor amor, dar sa nu vrea nimic nu cred. Doar asa ca problemele sunt foarte grave, atunci nu are rost sa îți mai dorești relație.

| anonim_4396 explică (pentru Mosotti):

Unele nu toate! Cateva am cunoscut și am văzut cum stă treabă

Pai nu conteaza, sunt si fete la fel de bolnave sau timide ce si baietii, deci nu e absolut nici o problema, cont doar sa se gaseasca unii pe altii.
Si tu faci greseala altora "aaa sunt timid domne, aaa nu merge", de parca doar tu esti, de parca toate fetele-s netimide si doar tu timid sau introvertit.

E ca aia "sunt prost si n-am bani prea multi, vreau si eu pe una", si altii "nuuu, esti prost, nu ai bani ca lumea, nimeni nu te ia", ca si cum toate femeile is destepte si au bani, si n-ar fi nici una ca el.
Si exact invers gandesc occidentalii, aia gandesc ca mine, dau sanse oamenilor cu probleme incurajand cuplare cu altii cu aceleasi probleme sau altele de nivel egal.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doar o opinie personala:
Vrei o "gagica" mai tanara? Practic nu cauti nimic serios, daca o faci, ai mai facut un pas gresit(prin exprimare). De gasit poti gasi dar va trebuii sa compensezi prin alte lucruri: vointa, obiective in viata pentru care sa lupti, personalitate, etc.
Faza cu "Sa ma vrea cum sunt" are putin sens cand vorbim de probleme de sanatate care nu pot fi tratate dar per total este o prostie. Daca continui sa stai in zona ta de confort nu o sa gasesti nimic deoarece nu creezi nici o oportunitate ca "gagica" sa apara. Nu o sa cada din cer.
Obiectivul tau nu ar trebui sa fie gasirea unei "gagici" ci alte lucruri care sa te dezvolte din punct de vedere personal/profesional, in ciuda problemelor pe care le ai. Ceea ce va crea oportunitati la care nu trebuie sa dai cu piciorul.

Desigur toate aceste lucruri sunt usor de spus dar foarte greu de realizat. In plus nu sunt cea mai "versata" persoana din punctul asta de vedere asa ca o sa ma opresc aici.

| Editocroci a răspuns:

Sunt destui care te vor judeca dacă ai pensie de boală. Inclusiv femei. Dar asta nu înseamnă că nu poți găsi pe cineva cu care să te înțelegi.

| Mosotti a răspuns (pentru Editocroci):

Cum am zis, trebuie sa dea de una cu probleme ca si el, si aleia nu o sa judece ca are pensie de boala daca si ea are la fel.
Este o greseala cand oamenii cu probleme mai serioase, vor parteneri sanatosi, nu prea merge.
Bine, exludem situatia cand cel cu probleme are f multi bani, dar aia e altceva, oricum e tinut de prost acela.

| Together a răspuns:

Ai sansa, dar trebuie sa compensezi defectele astea cumva. Arata cat mai bine, dezvolta o personalitatea cat mai interesanta, fa-ti un statut cat mai ok si o sa se lege ceva satisfacator. E de munca dar se poate.

Daca nu esti dispus sa oferi mai mult decat ar oferi unul care nu are problemele tale atunci o sa fie cam greu sa te aleaga pe tine.

| Mosotti a răspuns (pentru Together):

Voi luati ca si cum partenera e sanatoasa si trebuie el sa se urce la nivelul ei, cu una sanatoasa oricum n-are sanse.
Iar la una ca el nu trebuie sa compenseze nimic, ca si aia e cam la fel.

Nici nu trebuie sa ne gandim la una sanatoasa cand el are probleme permanente, mai ales de natura psihiatrica, hipoacuzie.
Nu se poate ridica niciodata la nivelul uneia sanatoase.
Si decat sa ii zicem sa faca ceva ce nu poate, mai bine il incurajam sa gaseasca una de nivelul lui si sa se inteleaga in mod natural, fara sa se strofoace vreunu sa arate ca e mai cocos ca celalalt.

| Together a răspuns (pentru Mosotti):

Nu cred ca e imposibil cum zici, daca e dispus sa faca munca necesara. Hipoacuzia nu e chiar asa grava daca e cum imi imaginez, doar are un aparat auditiv in ureche.

Mai sunt indivizi care n-ar trebui sa aiba femei ok si totusi au. Statutul socioeconomic, carisma si imaginea pot sa-i creasca nivelul suficient de mult, si nu vad ce l-ar opri sa le atinga. De exemplu imaginea, daca isi face un corp foarte ok sigur s-ar gasi tipe care sa pofteasca. Pentru asta nu trebuie decat determinare si timp. Poate invata si cum sa le satisfaca in pat, ca si asta merge departe in a le pastra.

Nu zice nimeni ca e usor, dar sa zici din start ca nu se poate nu mi se pare nici real, nici util. Mai bine sa lucrezi spre un scop decat sa te dai batut fara sa incerci.

| Mosotti a răspuns (pentru Together):

Nu are ce munca sa faca, are niste boli si cu alea ramane, nu are cum schimba asta, nu conteaza ce carisma are, cum se poarta, ce caracter are, bolile alea sunt cazierul, ca de aia e problema, nu e vorba ca nu face aia, ca nu e nu stiu cum.

El nu are probleme cu nimic din care zici tu. Are un venit mediu ca orice om si femeie si barbat, carisma o avea, si asa mai departe.
Poate are si corp.
De satisfacere la pat stie deja la 33 ani, inveti pe la 16 ani.

Cine are cazier (fie boli incurabile, fie infractiuni), cam din start e respins de cei fara, asa e societatea! Sa fim realisti. Nu conteaza ce faci sau nu faci.
Poate avea sanse dar extrem de mici.
Realist este sa dea de una ca el, ca acolo sanse-el f mari sa fie accepta si sa accepte si el.
Nu sa stergi un cazier care nu poate fi sters niciodata. Mai ales cand aude omu de problema psihice, e mai rau.