"mirosul" meu imi spune ca si-o tras-o la greu cu tipa respectiva, iar tu ai fost cam in plus pe acolo. totusi, mesajul ulterior pe care ti l-a trimis arata ca are remuscari si ca nu vrea sa o termine cu tine. s-a distrat si el o data, depinde de tine daca poti sa-l ierti. altadata sa nu mai faci vizite surpriza! sunt foarte putini oameni care se omoara dupa asa ceva.
Nu cred ca e intelept sa-l judeci dupa niste presupuneri. daca relatia voastra e bune si merita timpul investit, eu cred ca ar fi mai bine sa o lasi asa cum a cazut. Nu mai aduce problema asta in discutie, oricum nu vei obtine nimic, doar nervi si neincredere.
Doar ca de acum fii mai atenta cu el. Incearca sa vezi discret daca se mai intalneste cu ea. Poate ca nu te-a mintit si nu se vad. E greu sa treaca peste o veche relatie serioasa, da-i timp, dar incearca sa te asiguri ca nu se mai intalneste cu ea. Mi se pare corect sa-i spui: uite, eu nu sunt de acord sa te mai intalnesti cu ea in absenta mea. Vezi ce-ti zice. Daca nu are nimic pe constinta va accepta.
La inceputul relatiei noastre, sotul meu suferea inca dupa o iubire pierduta. Cred ca am plans nopti intregi, mi-am amarat zilele, dar am lasat cat mai putin sa se vada. Intr-o zi mi-a spus ca s-a intalnit cu o prietena comuna care l-a invitat sa bea toti trei o cafea in casa fostei. Si el a refuzat fiindca eu nu eram in localitate si eram in imposibilitatea de a-l insoti. Atunci am stiut ca am procedat bine.
Aaa, si inca un sfat, daca nu te superi. Daca nu e mare fan al surprizelor, nu te mai duce la el acasa prin surprindere. E un gest de eleganta intr-o relatie sa nu pici pe capul omului din senin. Eu sunt in aceasta relatie de 4 ani si jumatate, suntem casatoriti de doi ani si ceva, dar inca ii dau telefon inainte de a ajunge acasa sau la el la birou. Dovedeste incredere si respect.
Hai sa fim seriosi... daca tu nu mergeai pe la el asa... fara sa ii spui... el nu ti-ar fi zis ca fosta lui prietena a fost pe la el.Iti garantez. Tu nu ai de unde sa stii de cate ori s-a mai intamplat chestia asta.Si fii sigura ca el iti va spune ca a fost singura data cand s-au intalnit sa "discute". E clar ca inca tine la ea...altfel i s-ar rupe de discutiile cu ea.Cand nu-ti mai pasa de cineva...nu vrei sa porti absolut nicio disacutie cu persoana respectiva...in special cand esti cu cineva si tii la persoana cu care esti.
Asa nu-mi plac fazele cand cineva pica de fraier...ai grija sa nu fii tu aia.
Tu ai zis ca au pus capat relatiei pentru ca se certau.Probabil se certau din chestii copilaresti...pentru ca daca era ceva mai grav...gen...inselat...ti-ar fi zis direct ca l-a inselat.Erau copilarii certurile alea. E normal sa mai tina la ea.pentru ca nu avea niciun motiv pentru care sa ajunga sa o urasca si sa nu mai vrea sa o vada.Lucrurile de la el? De cat timp s-a despartit de ea? Si cand te desparti de persoana respectiva...iti iei lucrurile atunci...nu le lasi pe altadata ca sa ai motive sa te intalnesti cu ea gen "vin sa imi iau lucrurile".
Nu stiu cum esti tu... dar mie imi place sa am ceva ce sa fie doar al meu...nu sa-l impart cu altcineva.Acum...depinde de tine. Uramreste`l atent ...sa vezi ce face. Daca ai fi rea si perversa...ai pune pe cineva care se intelege bine cu fosta prietena a prietenului tau sa scoata de la ea daca s-au mai intalnit in afara de data cand i-ai prins tu. Daca chestia asta s-a intamplat...si el iti zice ca nu... poti sa-i dai liber
cel mai bine ar fi sa te prefaci ca il crezi desi tu ai indoielile tale si apoi o vreme urmareste-i comportamentul si iti vei da seama.
Cred ca ai pus gresit raspunsu castigator ar fi trebuit sa fie a lui brigaela, dar e treaba ta si eu cred ca trebuie sa-i dai o sansa relatiei voaste chiar daca s-a eschivat un pic de tine. Nu locuiti inca impreuna, cu ea a locuit deci avea la momentu respectiv mai multe de discutat decat cu tine. Ca sa puteti fi impreuna trebuia ca ea sa plece definitiv din viata lui. Nu cred ca putea sa-i trimita lucrurile pri mess, daca ai sa fii intelegatoare si o sa vada ca nu il cicalesti chiar daca a fost ceva intre ei atunci iti va spune pana la urma. bafta
Asa cred si eu, ca a dat din greu... Problema tine doar de tine. daca doresti sa mai vorbesti cu el sau nu. chiar daca are remuscari... poate are remuscari fiindca s-a certat cu fosta nicidecum ca te-a inselat. Mai ales ca te-a tinut pe la usa. Nasool moment
Acum cred ca doar de tine depinde...adica mie daca mi-ar spune prietenul meu ca s-a vazut cu ea si a avut loc o simpla discutie... l-as crede...pentru ca il cunosc:).Si avand in vedere comportamentul lui in general, care nu-mi da niciodata de banuit...nu am ce-i reprosa.Totusi, trebuie sa recunsoc ca sunt-oarecum-intr-o situatie similara, doar ca acea discutie inca e pe vine:P.Am invatat (datorita relatiei mele cu el) ca atunci cand simti ca e ok sa astepti dupa ceva(strict in ceea ce priveste relatia), inseamna ca intr-adevar merita.Eu l-am cunoscut cand el avea o relatie de 6 ani(el are 29).si vbeam doar la tel.ne-am placut(foarte tare), ieseam la suc, jucam la mine dart, fumam narghilea.totul era perfect(cu exceptia... ei.) si desi nu mi-a promis nimic...ca renunta la ea, sau ceva...am simtit ca merita sa astept. Am facut-o. Iar in momentul in care am facut dragoste pentru prima data... a fost incredibil, a fost ceea ce nu credeam exista.perfectiune.a fost confirmarea faptului ca e doar al meu, rasplata pentru rabdarea avuta and much more. Este, in continuare, (desi mereu spuneam ca e aiurea iubirea, ca Mos Craciun. Toti spun ca e real, dar nimeni nu l-a vazut.nu exista) incredibil. Iti doresc din tot sufletul sa ai parte de acelasi sentiment cand te priveste si invers. Sper ca merita ca tu sa ai nopti nedormite-planse, folderul cu muzica de revelatii plin, samd. sper! .pentru ca daca nu. oricat de greu ar fi, trebuie sa mergi mai departe.Asta doar si doar tu trebuie sa stii. Sper ca nu am incarcat 18 pagini 'geaba si ti-a fost macar 1 rand de folos. Daca crezi ca te ajuta la ceva: http://lexicerc.blogspot.com. Cu empatie(:P) Lexi.
Nu fi asa sigura ca a fost fosta, poate e una noua, fi serioasa, nu poti avea incredere nici in haina de pe tine dar in barbat si gandeste-te daca acum ti-a facut asta ce iti va face mai tarziu? daca era asa de ce nu tie-a sunat atunci sa iti spuna draga mea sti aici e... si vreau sa lamurim niste treburi, te superi daca vb doar intre 4 ochi cu ea? as aprecia daca mi-ai acorda increderea ta si sunt sigura ca desi nu ti-ar conveni nu puteai sa nu-l crezi dar asa? cati ani ai? deschide bine ochii pan nu-i prea tarziu
Draguto daca nu are sa ascunda de tine ceva te lasa sa intri si vb cu ea in fata ta! din punctul meu de vedere daca mi s-ar intampla asa ceva nu ar fi de iertat, cum adica vine ex lui si el nici nu ma lasa sa intru in casa adica cum e cu ea sau este cu mine! Si a iubito zicea pai sa se gandeasca bine ce vrea, uite eu una nu as accepta asa ceva... Sti ca in barbati nu puteam sa avem mereu increder.
Sunt baieti destui pe lumea asta draga mea.am trait si eu ceva asemanator...numai ca mie mi-a deschis usa. a doua oara ca prima nu ))))))))) nu mai era nimic intre ei, dar totusi a ascuns anumite lucruri de mine ceea ce nu tolerez! daca este sa fie al tau atunci va fi, daca il iubesti cu adevarat si ati investit amandoi in aceasta relatie atunci nu renunta asa usor! totul depinde de tine! te pupic Alina-Galati
Da-i eject, nu merita o ceapa stricata, barbati sunt cu nemiluita cauta unu sa iti ciuguleasca din palma nu sa se comporte cu tine ca si cu un nimic? si catelul lui daca scheuna ii deschidea usa, nu fa compromisuri prea multe in viata, stiu ca viata e un compromis dar incecearca sa faci cat mai putine ca sa suferi mai putin
Draga totul tine de tine de caracterul tau de cat de puternica esti si cat poti tu accepta inghitii intr-o relatie. e mai mult decat clar ca ceva s o petrecut acolo caci de discutat putea sa o faca si cu tine langa ei daca nu era altceva decat vorba de ei si u... cat de importanta esti u pentru el? din mom. ce el nu te a bagat in acea discutie... din pacate eu am suferit cam din acelasi motiv dar ex ul meu a iertat-o pe exa de 4 ori consecutiv pentru ca il insela si uite ca a crezut in schimbarea ei poate o iubea mai mult ca orice si si a calcat clar pe orgoliu insa cand isi v a da seama ca a iertat o pers fara principii va fi un pic tarzu eu l-am iertat de mult pentru. ceea ce mi-a fact insa exista Un Dumnezeu si crede-ma totul se plateste...sa nu deviez de la subiect ai incredere in tine pentru ca ai doar o viata capul sus sunt mii si mii de oameni pe acest pamant fara principii si inima ai grija pe cine alegi fara tine gandeste te ca daca in timpul prieteniei face asa daca te casatoresti cu un asa om v a avea de reglat conturi si dupa casnicie ca ii era ceva "neclar". Nimeni nu merita sa suferi e prea scurta viata asta si totul depinde de noi cum ne-o cladim si alaturi de cine alegem asta "Testeaza si alege" nu te inchide intr-o rel inutila. Te pup, cu respect Ingeritza.
Draguto daca el nu are de ascuns nimic de tine te lasa sa intri in casa si sa vb de fata cu tine1 ru nu as acceptat asa ceva!