Daca mama ta la 42 de ani este babă si tatal tau la 46 moș, atunci babele de 90 de ani sunt puștoaice, si moșii de 90 de ani puștani.
Eu la parintii le spun batrani din cauza ca nu stiu ce e aia moda si critica generatia de acum
Eu cand am terminat liceul am plecat la facultate in Bucuresti si am scapat de toti si de toate
Deci, mai ai putin. Mai ramane doar sa intri acum.
Părinții tăi au o vârstă și merită respect.
Atâta timp cât te afli în casa lor încearcă să fii mai cu bun simț, până la urmă ei ți-au oferit tot ce ai tu în prezent.
Practic esti un trist de 18 ani blocat la mila banilor parintilor... am vazut si cazuri mai patetice de cat o lichea ca tine.
Angajeaza-te, ia-ti una bucata casa si lasa-i dracului pe parinti.
Zici de stilul hainelor... vagabont chipurile, tu nu crezi ca hainele reflecta altceva decat niste simple impresii trecatoare?
Trecând peste asta, să-ți fie rusine! Parintii te-au crescut cu cat au putut, nu te-au lasat in foamete, nu te-au privat de libertate si nici in c**ul gol nu observ ca te plangi ca te-au lasat. Tipic unui nesimtit care se gandeste numai la el si nu si la cei care l-au format.
Daca copilul meu ar fi facut cum faci tu, era direct expediat fara drept la obiectie, eu n-am crescut o jigodie care-mi incalca demnitatea, am crescut un om.
Ia-o personal sau nu, schimba-ti perspectiva de buric al Pamantului si priveste ansamblul.
Mai tarziu iti vei da seama cata dreptate au.
Crezi ca e impresionant sa te imbraci smechereste?
Sau sa asculti muzica aceea?
Sau sa stai cu parul cret?
Cand altii trec prin probleme grave nu inteleg de ce a purta niste pantaloni precum puscariasii e o chestie care provoaca respect in loc sa provoace repulsie.
Vei intelege mai tarziu.
Pai cu hainele asa ma simt eu bine!
Muzica trap e viata mea
Cu parul cret imi sta bine! mor fetele dupa el
Cred ca ai pus punctul pe i.
Asta zic si eu.
Atitudine rasfatata.
Traiesti in cochilia ta acolo fredonand niste versuri si muzica facute pentru a fi vandute. Si zici ca asta e viata ta. Si alergatul dupa fete cu parul cret.
Nu ma intelege gresit, dar poate o sa vina o vreme in care ai putea si tu sa intelegi cat de trista este abordarea asta. Se cheama viata irosita.
Sunt atatea lucruri pe care ai putea sa le faci, si tu alegi sa ii repeti pe niste maimutoi. E chestie de alegere in cele din urma, si vine cu consecinte.
Repet, nu ma intelege gresit, nu te jignesc, acuz sau judec.
Doar ca e trist...
Eu ascult ce muzica imi place! Trap-ul il ascult pentru ca are un vine misto si flow misto!
Nu sunt comunist sa ascult maniele, popularie si si muzica lautareasca!
Eu is mort dupa fete! Eu la 18 ani nu am avut nicio relatie si cand ii aud pe astea de 15-16 ani ca au avut 5-6 relatii, imi vine sa ma spanzur!
Tu cati ani ai? Pun pariu va prste 40 de ani
Sub 40, cu destul de mult.
Nimeni nu iti poate spune ce sa faci.
Viata e a ta.
Fa-o sa merite
Prietene 18 ani ai mintea unei pușlama de 14, maturizează-te man, și nu zic pentru că muzica pe care o asculți, sau că înjuri și căcaturi, ci pentru că dramatizezi ca un puștan de 14.
Baga-ti mintile in cap, apreciaza ce ai si respecta-i pentru asta, tu fara ei nu poti sa te descurci inca, daca ai fi putut ti-ai fi cumparat propria ta casa si masina, te-ai intretinut singur, ti-ai fi platit toate cheltuielile si placerile aferente si nu ar mai fi trebuit sa asculti de ei
Așa sunt majoritatea părinților pentru ca ei la vârsta ta aveau altfel de trai, depinde ce fel au fost educați.
Tu esti ca toti adolescenti, exact asa trebuie sa te comporti pana la urma suntem in 2020, eu sunt de acord cu asta
Aproape toti adolescentii trec prin perioada asta. Problemele se vor rezolva cu timpul. Tu te simti neinteles, iar ei la fel. Nu da apa la moara, pur si simplu ignora, caci stiu ca ti-e greu sa faci ca ei.
anonim_4396 întreabă: