| Ilincamatei83881 a întrebat:

Anul trecut m-am despărțit de fostul iubit din cauza certurilor, mie nu îmi convenea că invita alte fete la cafea și reacționa destul de des la postări, știu că pare poate copilăresc motivul dar nu cred că e ok să faci astea dacă ești într-o relație.
Voi ce părere aveți?

13 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| CodrutElian1990 a răspuns:

Voi, fetele si femeile, at vrea, daca se poate. sa va tineti iubitul, sotul in lesa.
Trebuie sa intelegeti ca el nu este al vostru supus si nici sluga, sa faca numai ce vreti voi. Mai ales cand nu esti casatorita cu el. Daca nu-ti convine, pa si pusi. Nu te obliga nimeni sa stai langa el si nici pe el sa stea langa tine.

| Hurin a răspuns (pentru CodrutElian1990):

Sunt foarte multi care se lasa dusi de femei. laughing Daca era Ilinca asa disperata si agatata de mine o lasam de urgenta laughing

| Ilincamatei83881 explică (pentru Hurin):

Adică eu sunt disperata?

| Lukasssz a răspuns:

Eu cred ca esti conservatoare, da-i pace omului ca nu erai casatorita cu el.

| Ilincamatei83881 explică (pentru Lukasssz):

Ție îți place să fii înșelat să înțeleg...

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru Ilincamatei83881):

Cu ce te-a inselat? S-a culcat cu alta fata, s-a dus la petreceri cu alta fata, s-a intalnit cu alta fata?
Este chiar ce ziceam mai sus: voi vreti sa aveti iubitul pe post de catelus, sa stea numai langa tine, sa-ti linga mana, sa nu cumva sa vorbeasca cu altcineva de gen feminin.

| Ilincamatei83881 explică (pentru CodrutElian1990):

Părere mea este, daca vrei libertate nu te mai complica cu relațiile

| Lukasssz a răspuns (pentru Ilincamatei83881):

Deci vrei ca iubitul tau sa fie sclavul tau? Ei bine aia care fac asta ori sunt prea prosti ori vor sa profite el cu ceva.

| Lukasssz a răspuns (pentru Lukasssz):

Ei*

| Lukasssz a răspuns (pentru Ilincamatei83881):

Tu nu mai vrei sa vorbeasca cu alt cineva de gen feminin? E cumva proprietatea ta, l-ai cumparat? E om, nu e casatorit poate sa faca orice vrea el.

| Ilincamatei83881 explică (pentru Lukasssz):

Oricum nu vorbește că am parola lui

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru Ilincamatei83881):

Doar parerea ta, a majoritatii nu. Omul este o fiinta sociabila.