| DeCeMaiContează a întrebat:

Anul trecut tata a inselat-o pe mama cu o colega de-ale ei, dar mama l-a iertat si a trecut peste.Ma rog,tata nu a inselat-o pe deplin, doar i-a trimis mesaje acelei colege, insa respectiva l-a refuzat.De 3 luni la ea la servici umbla un zvon cum ca tata ar fi cautat-o din nou pe acea colega.De atunci mama e trista in majoritatea timpului si ma simt prost si eu.Ce putem face in acest caz? De un an traim un cosmar si nu stiu cat mai pot suporta...

37 răspunsuri:
| PumpkinDoll a răspuns (pentru Bondarel99):

Sau...poate o ia la bataierolling on the floor

| LoveSleep a răspuns:

Oribil. Nu-i doresc așa coșmar nici celui mai mare dușman al meu.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Babaetz, voi sinteti cu capul? Ce mesaje i-a trimis? Asta e inselat la voi? Voi va bazati pe zvonuri? Maica-ta nu are gura sa discute cu taica-tu?

| Bondarel99 a răspuns (pentru PumpkinDoll):

Aa el are voie si ea nu? laughing

| PumpkinDoll a răspuns (pentru Bondarel99):

Are voie, dar uneori deciile pe care vrei sa le ei se intampla sa aiba si consecinte(Mda, stiu ca nu e corect si n-ar fi un lucru bun deloc daca ar bate-o, dar na...is o gramada de feluri de ''barbati'') rolling on the floor

| relian a răspuns (pentru Holiday):

Pe vremea aia sa faci sex cu alt barbat, sa faci sex cu copiii era ceva normal, asa ca poate cine stie ai dreptate laughing Ce face sa nu ai dreptate? Isus asta e doara un personaj, nu a fost un om real, asa ca personaj poti sa pui in carca orice laughingdar istoria nu spune nicaeri ca existat cineva de genul asta.

| mgtow a răspuns:

Scoti cutitu si il prinzi noaptea de puta cu amenintari ca o tai daca nu renunta la fantezii