| oricine a întrebat:

Anunt! va rog sa o ajutati pe aceasta femeie! inainte de a judeca pe cineva vorbiti cu ea.si dupa dati-va cu parerea! ajutati-o ii stiu povestea! este foarte cutremuratoare! vorbiti si voi cu ea[doar daca stiti ca o puteti ajuta! http://www.TPU.ro/......yahoo-com/

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Buna oricine,
Am facut o postare la anuntul ei, sper sa aiba un oarecare efect, macar s-o puna putin pe ganduri. N-avem ce face altceva mai mult, mi-ar parea foarte rau daca situatia n-ar avea o rezolvare pozitiva, dar numai Domnul stie ce ar fi mai bine si pentru mama si pentru copil. Multumesc ca mi-ai atras atentia, nu obsevasem postarea. Numai bine!

| Madalina1455684 a răspuns:

Buna.
I-am dat un asa zis sfat pe TPU.
Poate ca se v-a simti putin jignita de cuvintele mele adresate dansei dar chiar se poate numi mama denaturata!
Si sti ce am mai vazut la profilul ei? Ca a raspuns la o intrebare.La care intrebarea era ceva de genu ca cauta mame purtatoare si c-am ce sume se pretind. Iar dansa cu pricina ii raspunde drept:daca esti interesata sunama la numarul.[era scris acolo r. de telefon].
Dupa parerea mea este si putin nesimtita.Nu am putere sa o bag in lista de la id.Defapt nu tin asemenea oameni in lista.straight face
Chiar asa au ajuns unii.
Si sa nu aiba conditii, cand il strangi la piept si il vezi asa gingas iti vine sa nu-l mai dai jos din brate. Dar cretca nu are suflet.
La ce naiba mai fac astea copii daca nu se expun riscurilor.
Un singur lucru zicbig grinumnezeu sa ne fereasca de prostiile ce le trec prin cap unora!

| lili23 a răspuns:

Parerea mea este ca nu e bine sa judeci, pentru ca nu ai de unde sa stii toate datele problemei. Si cred ca era de condamnat in cazul in care apela la o intrerupere de sarcina (poate nici atunci, depinde de situatie), asa cel putin copilul s-a nascut si este sanatos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

I-am dat un raspuns pe TPU, sa vedem, totusi nimeni nu o poate judeca, ea isi stie motivele, si pana nu traiesti propria-ti drama, nu intelegi, imi pare rau ca trebuie sa se desparta de micut

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil ca o sa fiu catalogata drept o persoana ingrozitoare, dar cat de cutremuratoare poate fi "povestea" ei incat sa faca un copil dupa care sa-l dea spre adoptie.Nu cred ca e vorba de bani, pentru ca, din cate se pare, solicitarile au fost trimise chiar de ea ceea ce inseamna ca bani si timp de stat pe internet exista.
Oricum, daca asta e decizia ei, mult succes, dar o sa regrete mai tarziu.