Bună, am găsit soluția, de fapt sunt două chiar...Alegi singurică
1. Nu mai bei lichide sub nici o formă timp de 3-5 zile, iar dacă tu ești cea din poză te voi vedea la știri peste 3-5 zile iar datorită bunătății administrației TPU eu voi intra la răcoare sub acuzația de instigare la sinucidere(am timp în felul ăsta să devin scriitor)
2. Îl muști tare tare de gât dar tare, în așa fel încât sângele lui să țâșnească așa mult încât să acopere saliva și să nu-și mai dea seama nimeni că ai salivat. Datorită bacteriilor din salivă și sângerării abundente el va deceda. Când te vor întreba cei de la PRO TV sau TVR de ce ai făcut asta, te rog să nu le zici că te-am îndemnat eu, știu știu că te-am ajutat dar îmi ajunge FUNDA.
Hey monstrule esti fata sau baiat? Daca esti fata fi sigura ca pe el nu-l deranjeaza, daca esti baiat atunci invata cum sa nu salivezi desi nu cred ca nu sti asta chiar de esti fata sau baiat!
PS : Pune-ti dracului un nume sa stim cu cine vorbim! Daca ai 9 ani imi cer scuze!
Daca te iubeste/doreste, pe el il excita si ii place la nebunie, crede-ma... deci nu trebuie sa-ti faci probleme! totusi intre timp invata cum sa nu salivezi pentru ca odata si odata va veni clipa cand nu o sa-i mai placa atat de mult daca salivezi
PS : Esti culmea! oferi funda pentru cel care te ia la misto? prea tare ))) ce ai fi facut daca toti cei care au raspuns te-ar fi luat la misto? ) nu zic pentru ca eu as fi vrut funda, ca nu am nevoie, nu ma incalzesc cu nimic fundele dar e foarte comic ce ai facut
Evita sa stai cu capul in jossi mai inghite din cand in cand saliva si - problema rezolvata!