In ce clasa esti? Si de la ce ore vor colegii sa chiuliti? Pentru ca daca e vorba despre ore de genul religie sau muzica nu e la fel de grav ca si cum ai chiuli de la romana sau matematica. Si daca esti clasa a 9-a poti fi mai relaxata decat daca esti a 12-a. Eu cred ca nu e bine sa pleci asa aiurea de la ore, dar poate ar trebui sa faci unele exceptii uneori si sa mai tragi cate un chiul. Asa colegii tai vor vedea ca nu esti chiar impotriva lor, ca nu esti o persoana fixista si ca, atunci cand consideri ca este ok, poti chiuli la fel ca si ei. Eu una consider ca liceul fara chiul nu se poate si mi-e dor de perioada aia, de emotiile pe care le aveam cand incercam sa nu fim prinsi sau cand asteptam reactia profesorului la care chiulisem in alta zi. Ti-am trimis si un mesaj, daca vrei putem sa mai vorbim despre problema ta pana gasim o rezolvare. Te pup
Nu te mai baga in gasca lor pentru ca daca ai 10 absente, poti sa ai nota scazuta la purtare.Asa ii la noi cel putin. Unu din clasa a avut 7 pentru ca a fost absent de 30 de ori.Incearca sa te imprietenesti cu prieteni care nu fac asta. Apropo esti fata? Daca da, preocupate si tu de altceva, nu de chiulit sau de alt ceva. Fa si tu ceva ce le place la fete.
Nu trebuie sa te iei dupa ei.
Poate din cauza absentelor ti-ai dezamagit parintii.Deaia apar certuri
Incearca sa ii convingi sa ramana la ore. Baga-te in discutii cu ei. Completeaza ideile lor cu altele de ale tale. Cauta subiecte interesante care le plac si lor.
Explica'le parintilor ca odata ce toti pleaca trebuie sa pleci si tu. In astfel de momente nu ai ce sa faci
Trebuie sa faci cum vrea majoritatea Sau poti sa astepti profesorul respectiv si dk vede ca esti doar u o sa iti dea drumul si nu o sa iei absenta .
Cred ca e foarte rau! Uneori nu te lua dupa ei gandestetete de 2 ori inainte sa mai lipsesti.
Sa sti ca imi pare foarte rau pentru tine! Incearca sa te gandesti ce e mai important pentru tine, scoala sau prietenii.Si mai ales daca parintii tai sunt suparati pe tine! Ar trebui si sa vorbesti cu ei despre problema ta.Succes!
In generala aveam aceeasi problema. Dar sincer nu prea ai ce sa faci, incearca sa le explici ce se va intampla daca aveti atat de multe absente si poate vor intelege.
Da, e naspa situatia. si mie mi s-a intamplat. ma rog eu eram cea care vroia sa plece si aveam asa 2 colegi care nu vroiau sa chileasca aiurea in fiecare zi. solutie e singura tu spui ferm ca nu pleci pentru ca nu vrei si daca ei se supara treaba lor, o sa se obisnuiasca pentru ca daca nu le spui clar o data ei vor tot chiuli si tu vei avea mereu de suferit. asa ca daca se obisnuiesc o sa stie pe viitor si daca o sa vrea ei sa plece tu ramai si nu le va mai conveni sa lipseasca. in cazul in care se intampla vreodata ca ei toti sa plece desi tu le-ai zis ca ramai at dupa ce ai pleaca te duci la cancelarie la proful cu care urmeaza sa ai ora si ii spui ca numai tu ai ramas si atunci el iti va da drumu acasa, si tu nu-ti vei lua absenta doar cei care au chiulit.asa acasa nu vei mai fi certata si totul e ok.bafta
Si mie mi s-a intamplat sa vrem sa chiulim numai ca eu vroiam, numai ca la mine s-a vorbit inainte si toti au spus ca o sa chiuleasca si pana la urma am chiulit doar 6 copii... Acum depinde daca tu ai fost de acord sa chiulesti sau daca s-a discutat ceva despre asta si tu ai zis ca o sa faci asta. Daca nu le-ai promis ca vei chiuli cu ei mai bine sa nu chiulesti, mai ales ca dupa aceia s-ar putea sa se razbune pe voi profesorii de la care chiuliti.
Pai la mine la scola daca plecam toti nu ne pune absenta... dar mai sunt si tocilari care raman...deci e cam nasol.acum de depinde de fiecare scoala
Vorbeste intai cu colegii tai si explica`le situatia ta de acasa.in caz ca nu rezolvi cu ei, treci la masuri mai drastice, vorbeste cu diriginta, sau cu parintii cel mai bine
Ai de puii mei imi amintesti de ce au facut 2 colegi de ai mei ierinormal ca toata clasa ii uraste! au ramas numai ei 2(au numai note 4 si 5 si is si pocaiti)si din cauza lor o sa ne dea test ora viitoare proful si am si absenta nemotivata(sincera nu ma intereseaza), dar faza ii ca ii enervant sa ai colegi de cacao...si u sabi ai putea sa te gandesti la faptul ca toata clasa pleaca si toti o sa aveti absenta! asa ca.sau macar i-ati mai putea ruga din cand in cand pe profi, clasa mea asa face, dar binenteles ca mai chiulim si noitoti pentru unul si unul pentru toti! si nu le spune la parinti jesus
Sa te hotarasti ce e mai important pentru tine, parerea colegilor tai sau absentele.
Da-i in colo de prieteni la ce-ti trebuie! Scoala conteaza, sa ajungi cineva in viata!
nu un drogat si un amarat.
Ramai la ore, invata, si cand tu o sa intri la o facultate buna si ei o sa ajunga gunoieri tu sa le razi in nas si sa le spui sa-si bage unghia in gat\!
Nu'ti distruge sansele pentru niste imbecili!
FUNDOI?