anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ar trebui să conteze părerea părinților într-o relație între doi adulți?

25 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Depinde. Legal esti adult de la 18 ani, dar parerea părinților trebuie respectata pana cand facturile vin pe numele tau.

| Violleta2022 a răspuns:

Parerea parintilor poate fii luata in considereare NUMAI DACA cuplul de adulti discuta acel sfat/parere de la parinti si cad de omun acord ca este bun pentru ei, punandu-l in aplicare.
Din propria-mi experinta pot spune ca, dupa ce m-am casatorit, am rugat atat parintii mei cat si socrii sa nu mai intervina in casnicia noastra, sa ne lase singuri sa decidem ce vrem si cum vrem sa facem, fiind vorba de casatoria noastra.

| anonim_4396 explică (pentru Violleta2022):

Bună dimineața! Am regăsit multe dintre răspunsurile dumnevoastră pe această comunitate și se observă clar implicarea de care dați dovadă. Aveți cumva și un canal de YouTube sau o rețea socială unde oamenii vă pot urmări?

| Violleta2022 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu am canal pe YT, doar pe acest forum activez si cum sunt in emisfera sudica, sunt intotdeauna de gasit aici, noaptea europeana, cand la mine este zi.

| anonim_4396 explică (pentru Violleta2022):

Da îmi imaginez cât este de frumos în Australia. V-ați gândit la asta să vă deschideți un canal de YouTube? Personal cred că ați avea succes și în felul acesta nu doar că ați evolua și mai mult decât a-ți făcut-o deja, dar ați reuși să ajutați mult mai mulți oameni! Ora nu contează. Ce părere aveți?

| Violleta2022 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu am timp de canale, sunt destul de ocupata cu afacerea, cu casa, cu familia, dar printre picaturi raspund pe TPU.

| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Pff, tu nu cred ca ai citit cate raspunsuri total eronate are Ms. Violleta. Doamne fereste sa ajunga sa de sfaturi si pe Youtube

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

COPILAȘ ai scris - Ar trebui să conteze părerea părinților într-o relație între doi adulți?

Eu când am vrut să mă însor aveam - liceu, 2 școli foste ale Securității, facultate, 2 cursuri de perfecționare și alte 2 cursuri.

OFERTELE părinților femeilor cu care voiam să mă însor erau de la mutat de unde lucram și în Parlament până la 2 TIR-uri pline cu mobilă cu tot cu TIRURILE noi.

Foarte greu am ales una cu care să mă însor.

Deci - contează enorm ce pot OFERI părinții unei femei dacă ea vrea să se mărite cu bărbatul pe care îl vrea ea.

| anonim_4396 explică (pentru suntserios):

În text e mai dificil să remarcăm sarcasmul laughing

| GabiDumitrescu a răspuns:

Nope, absolut deloc.

| Freya1 a răspuns:

Nu.
Dacă te înțelegi bine cu părinții da, poți sa le ceri un sfat sau o părere.Dar doar ce simți tu contează cu adevărat.

| Hyperion7 a răspuns:

Depinde

Răspuns utilizator avertizat
| StoicAnalysis a răspuns:

Nu

| LisaJulie a răspuns:

Uneori da, alteori nu, deoarece și părinții mai fac greșeli. Ei au trăit intr-o alta generație cu alte reguli și alta lume.

| FreddieM a răspuns:

Dacă ai dubii și nu ai soluții, cel mai bun suport ți-l oferă părinții, au trecut prin ce treci tu. Consulta-te cu ei când trebuie sa iei decizii importante, chiar dacă ești de alta părere, poate ești influentata de o situație sau o persoana și nu vezi clar ieșirea.
Cheers

| haileewatson a răspuns:

Nu

| sammie a răspuns:

Nu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

50%. Poate că acel tip e o lichea versata, cu vrăjeală la purtător iar tu fiind orbit/a de dragoste, nu-ți dai seama, îl idealizezi, dar părinții îl pot citi rațional.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca le iau casa si ii duc copii la gradi da, daca nu nu stiu e discutabil. Adia ca sa conteze parerea ta despre realtia altor oamenii ar trebui sa fii cumva legat de ei sau sa fiti in relatii daca doar vorbesti nu conteaza.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nici eeu nu as vrea fata mea sa stea cu toti derbedeii de pe net dar daca nici cu ea nu ma inteleg atunci eu ce sa mai zic.

| ClaRa91 a răspuns:

Da. Consultativ.

| painecuzahar a răspuns:

Doar daca relatia e una violenta si copilul e in negare.

| vecinuldinvis a răspuns:

@hipotronic
Parerea oricui poate conta intr-o relatie intre doi adulti - si poate avea influente pozitiv sau negativ.
Parintii pot avea pareri gresite si invechite, prietenii pot fi gelosi, si multimea din cartier o sa aiba o parere totdeauna, fara sa i se ceara.
O relatie puternica si bazata pe incredere reciproca si respect inseamna ca un cuplu va putea totdeauna sa accepte parerile altora, sa evalueze daca sunt demne de urmat si sa ia deciziile care le sunt benefice.
E bine totdeauna sa asculti sfaturi si parerei, dar numai ca sa-ti imbogatesti bagajul moral. La urma urmei nimeni nu va trai viata in numele cuplului.

Un sfat scurt si pentru troli (cu terminologie de la jocul de table):
Rolul trolului e similar cu al chibitzului:
Sa-si tina gura si sa nu-i miroasa picioarele.

Întrebări similare