| Ioana01 a întrebat:

Ar trebui sa port tocuri foarte inalte pentru ziua nuntii noastre? Problema noastra este diferenta de inaltime uriasa: eu am doar 1.60 iar el undeva peste 2.10...cred ca vreo 2.18. Chiar daca m-as incalta cu tocuri de 12 cm tot mi-ar mai trebui mult ca sa ii ajung pana la umar. Pe langa asta mai am si problema pozelor pentru nunta. Cum vom face ca sa ascundem diferenta de inaltime? Ma puteti ajuta cu vreun sfat?

6 răspunsuri:
| RobertTmroo a răspuns:

Ioana, imbracate cum iti place tie cel mai mult, cum te simti tu cel mai bine, mai ales ca nu poti sa ai tocuri de jumatate de metru happy, asta conteaza prea putin, conteaza ca voi va iubiti, va respectati si ca vreti sa fiti impreuna toata viata voastra.
Sunt multi casatoriti, sau au fost casatoriti si aratau super mega in poze, dar in rest nimica, asa ca asta conteaza prea putin, important este sa va simtiti bine si in ziua nuntii, fara sa te gandesti la chestii din astea, ca sa nu treaca ziua fara sa o savurezi din plin.
Sunt sigur ca el te iubeste exact asa cum esti tu, si ca si tu la fel il iubesti exact asa cum este el, deci fiti amandoi exact asa cum sunteti, ca doar pentru asta va iubiti si va casatoriti happy.
Pozele se pot face in diferite feluri, pozitii..., nu numai in picioare, cu siguranta o sa fie poze in care veti sta jos, te va lua in brate, sunt foarte multe solutii pe care fotograful pe care il veti angaja sa faca pozele va trebui sa le stie, evident daca e profesionist, ca doar e asta e jobul lui si a mai fost si la alte nuntiwinking, deci nu-ti fa griji cu din astea happy.
Casa de piatra si multa fericire de pe acum happy!

| ELLSSA a răspuns:

De preferabil ar fi ca pozele sa nu le faceti in picioare(ex: te poate lua in brate, stand pe scaun, etc). Da, ar trebui totusi sa te sacrifici pentru o zi cu acele tocuri de 12 cm.

| Crisu a răspuns:

Http://www.google.com/......tp?/imgres r:25, s:0&biw=1280&bih=709
Si ce crezi? Poza e pe net si o vede toata lumea. Nu conteaza asta, conteaza ca voi va iubiti. Poti purta tocuri, dar nu cred ca o sa rezisti sa dansezi pe tocuri de 12 cm :)). Si oricum nu conteaza. E frumos oricum.

| ania a răspuns:

N-are rost sa-ti bati capul cu asta.Incalta-te in asa fel incat sa te simti lejer. Oricum, la orice nunta cineva gaseste ceva de criticat si de comenentat. Voi sa fiti fericiti, bine ca in privinta iubirii sunteti amandoi la inaltime!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Noi avem 1. 59 si 1. 92
la nunta tocurile nu au depasit 7 centimetri

| Ancky a răspuns:

Eu propun niste platforme de 15, inalte si comode.