| Smannoys a întrebat:

Are vreo sansa o fata pe care o plac sa stea cu mine sau sa vorbeasca cu mine? Ea se imbraca frumos si e draguta. Ma imbrac si eu frumos dar... Mai sunt cateva mici defectiuni la mine... DAU FUNDA

4 răspunsuri:
| Cătălina a răspuns:

Depinde ce fel de fata este. Nu conteaza cum se imbraca caci aparentele insala deseori. Trebuie sa iti faci curaj si sa intri in vorba cu ea, altfel n-ai cum sa afli daca va vrea sa te cunoasca. Chiar daca nu recunosc si fetele sunt si ele timide si asteapta ca celalalt sa faca primul pas.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca o fata te plece dupa cum te inbraci vorbeste cu ea cat despre defectiuni nimeni nu este perfect te place pentru ce a ce esti fi incearca sa o intrebi daca te place pentru ca nu are rost sa stai o luna dupa ea si dupa sa iti spuna ca nu te place fa tu primul pas bafta.

| Soowhaat01 a răspuns:

Nu trebuie sa iti faci probleme cu aspectul fizic. Intra in vorba cu ea. Invit-o la un suc, sau la o petrecere.

Conteaza cum gandesti, daca gandirea ta e matura. Atunci, iti zic eu, ca acea fata sigur va sta cu tine.

Deci, iti repet, nu trebuie sa iti faci probleme pentru aspectul fizic. Este o vorba ca " Haina pe om il face. " Nu chiar. Doar cei increzuti sau mandrii cred asta si nu baga pe nimeni in seama. Decat cei de nasul lor.

Asa ca, invi-o undeva, unde, sa stati impreuna.

Sper ca te-am ajutat.

Bafta!

| BlackCinnamon a răspuns:

Fii interesant, daca esti interesent si amuzant o sa te ia prima data ca amic, de aii vezi sa si nu dai semne ca o place tongue daca cumva asa e. succes.