Depinde ce fel de fata este. Nu conteaza cum se imbraca caci aparentele insala deseori. Trebuie sa iti faci curaj si sa intri in vorba cu ea, altfel n-ai cum sa afli daca va vrea sa te cunoasca. Chiar daca nu recunosc si fetele sunt si ele timide si asteapta ca celalalt sa faca primul pas.
Nu cred ca o fata te plece dupa cum te inbraci vorbeste cu ea cat despre defectiuni nimeni nu este perfect te place pentru ce a ce esti fi incearca sa o intrebi daca te place pentru ca nu are rost sa stai o luna dupa ea si dupa sa iti spuna ca nu te place fa tu primul pas bafta.
Nu trebuie sa iti faci probleme cu aspectul fizic. Intra in vorba cu ea. Invit-o la un suc, sau la o petrecere.
Conteaza cum gandesti, daca gandirea ta e matura. Atunci, iti zic eu, ca acea fata sigur va sta cu tine.
Deci, iti repet, nu trebuie sa iti faci probleme pentru aspectul fizic. Este o vorba ca " Haina pe om il face. " Nu chiar. Doar cei increzuti sau mandrii cred asta si nu baga pe nimeni in seama. Decat cei de nasul lor.
Asa ca, invi-o undeva, unde, sa stati impreuna.
Sper ca te-am ajutat.
Bafta!
Fii interesant, daca esti interesent si amuzant o sa te ia prima data ca amic, de aii vezi sa si nu dai semne ca o place daca cumva asa e. succes.