anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As avea nevoie de ajutor, caci nu știu ce sa fac in următoarea situație! Am vorbit cu un tip in jur de 2 zile, eu l-am cunoscut prin intermediul unui prieten și după nu am mai vorbit, iar el s-a gasit sa îmi scrie acum 5 zile... după aproape 4 luni si m-a invitat direct la o limonada, dar faza este ca, eu știu ca el este mai timid și retras și nu ar fi avut aceasta inițiativa de a-mi da mesaj și cred ca ori a scris cineva la caterinca de pe telefonul lui, ori a fost influențat sa-mi scrie sau l-a pus cineva, ori este vreun pariu, caci ei au mai făcut așa ceva cu o fosta colega...și după ce m-a invitat nu mi-a mai scris absolut nimic și nu știu ce sa cred sau sa fac (țin sa menționez ca nu sunt momentan in țara și ma voi întoarce după 20 Iulie din Danemarca și nici nu știu dacă voi sta in carantina). Dar cert este ca nu știu cum sa fac sau ce sa fac, să îi scriu eu sau sa las timpul sa treacă pana ajung in țara și sa văd dacă va vrea sa mai iasă cu mine?
Si am vorbit și cu un prieten de-al lui, care mi-a spus ca și pe el l-a surprins ca mi-a scris și el i-a mai spus sa o facă acum mult timp, dar nu cred asta, am multe motive sa ma îndoiesc deși pana ca și prietena mea spune sa cred ca el a făcut-o din proprie inițiativă...
Deci ce sa fac?

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ti-a scris acum ca poate este liber. Inainte nu era. Te-a pastrat de rezerva.

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Chiar daca in sine este un gest dragut sa te invite la o limonada sa mai vorbiti, tot mi se pare absolut nesimtit faptul ca iti scrie dupa un secol, apoi dupa ce accepti iesirea, se face ca uita de existenta ta. Scuze, dar mai exista persoane timide dar nu reactioneaza in felul asta. Eu cred ca doar isi bate joc de tine. Eu m-as face ca uit de invitatie si nu as merge. E total aiurea cum se comporta.

| AliGab a răspuns:

Exact ce ne-ai spus noua aici i-as scrie lui, adica: " Tu chiar ma inviti la suc sau este caterinca sau vreun pariu? Ce te face ca dupa atata vreme sa-mi scrii? Daca vrei sa conversam, fi consecvent. Altfel, lasa-ma in pace."

| 09Daniel20Botezan70Psihologie70Psihiatrie90 a răspuns:

Să faci ce te îndeamnă inima! happy Și să-ți urmezi instinctele! Scrie-i mai bine și legați o relație de prietenie. happy E frumos să te placă un timid. : )) Sănătate și funda, dacă te-am ajutat cu ceva! laughing Mulțumesc! big grin

| Jany123Jane a răspuns:

Nu exista timiditate cand iti place de cineva. Fa ce vrei. Cine stie ce are in cap.