| silvia_6803 a întrebat:

As avea nevoie de sfaturile voastre. Iubitul meu adora sa faca sala si nu prea vrea sa mai iasa si in oras sa petrecem timpu altfel, azi i-am propus ca maine sa mergem pe strand si mi-a spus ca lui nu ii place.Mi s-a mai intamplat sa faca asa si cand i-am zis sa mergem in club sau la cafenele a zis ca nu ii place.A zis ca nu vrea sa faca aceleasi lucruri, ca le-a facut pe toate cu mine si ca nu vrea sa intervina monotonia. Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| iulia91 a răspuns:

Dintotdeauna a fost axat pe sala si-atat? La inceputul relatiei era de acord sa-si petreaca timpul si cu tine, facand diverse lucruri care sa-ti placa si tie? Daca da, atunci eu zic ca incearca pe cat posibil sa te evite. Eu zic sa porti o discutie cu el, sa-l intrebi ce vrea. Daca nu e interesat in a petrece timpul cu tine deloc, nu vad niciun viitor. Monotonia deja a aparut, tu incerci sa schimbi acest lucru, dar el nu coopereaza. Eu zic ca e o problema. Bafta happy

5 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Nici n-ar trebui sa-l numesti "iubitul meu". Iubita lui e sala, nu tu. Lasa-l sa se iubeasca cu ea, cu sala. Sa o ia in brate, sa o sarute, sa o...ma rog, sa faca ce vrea cu ea.

| Kerli a răspuns:

Propune-i sa mergeti impreuna la sala

| SentimentalConsil a răspuns:

Dupa cum te stiu esti o tipa vucanica,curioasa,acaparatoare si foarte geloasa, am dreptate? laughing Nu-i mai propune sa te insoteasca si spune-i ca maine vrei sa mergi la strand si vezi cum reactioneaza, ce te impiedica sa mergi singura? Dupa cate ai mai relatat tu relatia voastra se cam clatina, nu aveti incredere unul in celalalt, de ce nu vorbiti pe tema asta ca sa vedeti ce e de facut, mai continuati impreuna sau Goodbye My Love Goodbye, s-au despartit ei regi si regine si nu a venit sfarsitul lumi

| OuTKasT a răspuns:

Poate inca nu e multumit de corpul lui,si de aici motivul ca nu vrea la strand, asta daca zici ca-i place sala.
Legat de cafenele, etc. si monotonia, cred ca se refera la faptul ca asta face cam toata lumea, mai mereu...si deja a devenit ceva obisnuit sa iesi seara la un suc/cafea si asa mai departe...Propune-i tu idei noi daca el inca nu a adus in discutie ceva care "sa sparga monotonia"! tongue
Fundita?

| stefyandry a răspuns:

Pai cum sa intervina monotonia daca nu afce-ti nimic? Eu in locul tau i-as spune ceva de genu' : "Daca iti doresti asa de mult sa nu intervina monotonia fa ceva spontan sau las-o balta! Cum sa intervina monotonie? Daca ma vei plimba imi vei demonstra ca ma iubesti mai mult decat stiu..." sau ceva de genu', cam asta e parerea mea.
Bafta! Si ce zici de o funda? puppy dog eyes