anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As dori niște sfaturi în legătură cu un băiat pe care îl plac. Eu am făcut primul pas și i-am scris (deși el nu a avut niciun interes asupra mea la început) noi vorbim de câteva luni dar mai sec pentru ca observ ca el este foarte retras. Ne-am văzut de 2 ori deși puteam sa ne vedem nu doar atât... Mai mult dar întotdeauna găsea scuze cum ar fi ca o duce pe maica-sa nu știu unde. Chiar și în acele 2 întâlniri era extrem de retras. Acum 2 saptamani a plecat în străinătate și parca a început sa fie mai afectiv un pic și acum 2 zile chiar m-a întrebat de ce nu am iubit și i-am răspuns și l-am întrebat și eu același lucru și mi-a răspuns ca în ultimele relații a fost părăsit.
Deci întrebarea mea este : oare are o frica ca o sa fie din nou părăsit sau nu îi place deloc de mine (îmi făcea complimente) sau este îndrăgostit de altcineva? Oare sa mai sper sau sa îmi vad de treaba mea ca viata merge înainte?

Răspuns Câştigător
| tzionut a răspuns:

Aici o contrazic pe jassmina. Unde e obligatoriu ca baiatul sa faca primul pas? In dragoste si razboi nu exista reguli.
Punete in locul lui. Daca dupa doua experiente negative apare un baiat care te baga in seama, sari direct pe el sau astepti sa vezi daca este exact ca ceialti doi?
Ca sfat: In orice relatie aplica 3 reguli de baza (comunicare, incredere si respect). Continua sa vorbesti cu el, afla ce nu a mers la relatiile lui ca sa nu repeti greselile celalorlalte fete. intreba-l daca este atras de tine, spune-i ce iti place la el si ce nu. Oferai incredere atat in tine ca nu esti ca fostele, cat si in el. Respectal si cere sa fi respectata. In cel mai rau caz pierzi cateva zile, maxim o luna, dar poti castiga un partener de calitate. Tu hotaresti ce faci.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu exista atractie reciproca intre voi, de aceea nu este interesat de tine.
De ce ai spera la ceva, ce vezi deja ca nu merge?
Da-i pace si cauta-ti altul, dar de data asta lasa baiatul sa faca primii pasi, ca sa nu mai pari disperata, ca atunci el nu mai este interesat de tine.

| Andreeush a răspuns:

Eu cred că îți pierzi timpul cu el.
Oricât de retras ar fi tot ar fi arătat că îi place de tine dacă era cazul.

| NarcisIfrim a răspuns:

Nu ii mai da mesaj, cateva zile si vezi daca te cauta. Daca o sa te caute insemna ca este interesat de tine. Daca nu iti scrie in zilele alea eu zic sa iti vezi de treba ta.