| Selena3200 a întrebat:

Aș dori să fiu mai independenta când eram mica părinții mei mau răsfățat destul de mult eu sunt singurul lor copil am 21 de ani, locuiesc sigura apartamentul mi la cumaparat tata eu când stăteam la ai mei făceau mama cu tata totul de asta e puțin mai greu sa ma obișnuiesc și acum deși muncesc ei îmi trimit bani mai merg în weekenduri la ai mei le-am zis ca vreau sa fiu mai independenta dar ei tot îmi trimit bani îi iubesc și nu vreau ca părinți mei sa se supere pe mine pentru asta.Cum să îi fac să înțeleagă că vreau să fiu mai independenta? Cum pot începe sa le arat ca îmi doresc asta?

5 răspunsuri:
| Cipi1212 a răspuns:

Ar trebui să ai un job.

| HUAWEHUAWE a răspuns:

Bună
Pentru ce primesti bani de la parinti?
Poti fi independenta si sa ti le oferi singura?
Daca nu, poti renunta la ele?
Si gata, esti independenta.
Sau macar fa-o partial...treptat (indepedenta traiului tau ).

Pur si simplu ii refuzi...le spui ca te descurci si ca exact ceea ce-ti iei din banii de la ei iti permiti tu singura, le multumesti pentru ajutorul pana acum si atat.
si ai mai putea sa strangi banii de la ei intr-un cont... poate faci ceva misto cu ei in viitor ..si as trai din ai mei indepedent happy...le poti spune in viitor si lor ca ai facut asta )

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Pai sa le explici ca ai un loc de munca si sa le spui ca te descurci singura si etc. Daca iti trimit bani, poti sa ii pui deoparte. Ii poti investii in ceva, sau mai tarziu, la pensie/batranete le poti cumpara lor ceva stabil sau doar sa le returnezi.

| AdeA1991 a răspuns:

Nu ii refuza!
Doar pentru ca iti dau bani nu inseamna ca iti iau independenta( asta daca nu sunt conditii atasate de ei)
Asta este unul dintre modurile in care ei stiu sa isi arate iubirea si grija fata de tine.
Nu trebuie sa cheltuiesti banii, ba char daca ii pui intr-un cont poti sa ii folosesti mai tarziu cand poate chiar dansi au nevoie, sau cine stie ce mai rezerva viata

| Solane a răspuns:

Ce vrei mai independenta de atat?
Sa inteleg ca traiesti din banii lor? Ia-ti un loc de munca.
Daca lucrezi, spune-le sa nu-ti trimita bani ca vrei sa vezi cum te descurci singura. Si ca daca vei avea nevoie, vei apela la ei.
Daca tot nu inteleg, pune banii aia in Banca. Iti vor prinde bine candva.