| Casty98 a întrebat:

As dori sa imi spuneti si mie care din noi greseste.

Salutare, numele meu este A.
Am o relatie de aproape 10 luni si ne confruntam zi de zi cu probleme si certuri, sunt impreuna cu o fata foarte desteapta foarte frumoasa si ne iubim foarte mult, este o fire foarte geloasa ca si mine de astfel, in ultima vreme avem numai certuri pe motive care nu prea sunt motive.
Totul a inceput prin Iulie. Eu aveam un prieten A, impreuna cu acest baiat eu ma mai "invarteam" pe ici pe colo dupa bani, iubitei mele nu-i placea acel baiat cu care eu faceam "bani".Am mintit-o de cateva ori ca nu mai stau cu el sau ca nu mai vorbesc si m-a prins cu minciuna. Dupa am inteles ca ea este mult mai importanta pentru mine decat baietii din cartier, usor usor am renuntat la toti prietenii mei pentru ea, prin August ii facusem cunostinta cu un alt "prieten" C. Ieseam cu toti, ne plimbam etc.
Intr-o zi ma certasem cu ea foarte rau, acel baiat ii dadea mesaj pe Facebook sa iesim cu totii, ea a considerat ca faptul ca ea iese cu el fara mine e bine ca asa ma face pe mine gelos si nu stiu ce, eu o sunam, ea zicea ca e acasa sau nu stiu unde, ea fiind de fapt cu ala.El tot se dadea la ea stiind ca noi suntem certati si din astea spunandu-i (Stai cu ala care e asa, stai cu ala care te asa) chestii din astea sa para el macho in fata ei. Pe seara intr-un final imi raspunde la telefon, spunandu-mi ca este in parc cu baietii si ca ***, m-am dus dupa ea, ea venise in fata mea sa ne vedem, o vad cu ochii rosi si o intreb "te-ai drogat?" Mi-am dat seama instantaneu ca asa si este. Ea a inceput sa imi povesteasca mie ce ii spunea ala ca ma barfea pe la spate etc etc. In sfarsit am renuntat la toata lumea in favoarea ei, pe ea o deranjeaza foarte tare faptul ca eu as iesi cu baietii, lucrul pe care nu l-am facut de cand cu faza aia, imi reproseaza incontinuu ca sunt mincinos si ca umblu cu baietii pe ascuns si eu nici macar din casa nu ies. Am sters Facebook-ul si tot numai ca sa nu o mai supar si mna nici macar telefon nu mai am. Precizez ca eu i-am spus sa isi stearga si ea "retele sociale" si nu a facut-o si ea incontinuu imi reproseaza ca pe mine ma intereseaza mai mult baietii decat ea si chestii din astea.
Spuneti-mi va rog care este parerea voastra ca greseste si de ce.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aia relație, pe bune? Contează mai puțin cu ce greșește ea,( reprosurile care ții le face ție sunt de fapt ale ei, ea iese cu baietii pe ascuns și tu stai că prostul in casa și ea nu te vrea pe tine). atât timp cât TU ești capul relației, tu decizi ce și cum vrei sa fie și ce îi permiți tipei.

Marea ta greșeală a fost că ai renunțat la prietenii tai, la viața ta mai bine zis, in favoarea ei asteptandu-te că totul sa revină la normal și să fie bine, ei bine nu funcționează așa practic ai lăsat tipa să te calce în picioare, renunțat la integritatea ta doar pentru a o satisface. E neatractiv pentru orice tipa normala la cap, daca nu-ți convine ceva la ea cel mai bine e sa ii zici direct că cu tine nu merg chestii din astea, daca nu joacă după regulile tale ei bine sa se duca sa se drogheze și să facă sex cat dorește ea dar nu când este in relație cu tine. Daca aveai balls, dar cum nu ai avut a început cu certuri, trebuie sa înțelegi că începe certuri din nimic pentru ca să vadă dacă ai destul tupeu sa te despărți de ea.

| Casty98 explică (pentru anonim_4396):

I am spus tot in fata de atatea ori, ne am despartit de n-ori, si tot impreuna suntem.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Casty98):

De ce?

O iubesc si tot astept schimbarea din partea ei.dar cred ca mi-a ajuns.

Am terminat o cu ea chiar acum, uitati si varianta ei de raspuns.
Iar ai început cu prostiile astea. Nu înțeleg unde vrei sa ajungem asa, îți faci nervi ca ce? Ca știi ca am dreptate? Vreau doar sa ma asculți și sa fii cuminte, nu vreau sa ieși cu băieții din nou și sa ne îndepărtăm din nou. D-asta apar discuții și discuții, din cauza lor. Dar dacă tu crezi ca faci alegerea corecta e treaba ta, știu ca te-am stresat foarte mult in ultimul timp dar e fara sa vreau. Habar nu ai tu cât de mult te iubesc și te vreau lângă mine, dar vad ca nu e reciproc, tu vrei sa stai cu băieții... E alegerea ta, dacă preferi sa te desparti de mine numai ca să ieși si sa vb cu ei, e clar ce sentimente ai tu pentru mine. Îmi pare rău, și pozele nu le voi șterge. Și sunt și eu vinovata, nu numai tu, poate ca greșesc și ar trebui sa te cred ca poate spui adevărul, dar nu am de unde sa stiu puiule. Știi ca m-ai mai mințit și chiar nu vreau sa se mai repete. Nu știu de ce nu îți dai seama cât de mult te iubesc și îmi doresc o familie cu tine, nu îmi doresc sa te duci sa umblii pe străzi, sa faci combinații și mai știu eu ce. Îmi doresc doar sa lași dracu prietenii ăștia ca nu te ajuta cu nimic.
Dar rămân vise, ca tu nu poți sa faci asta pentru mine

| anonim_4396 a răspuns (pentru Casty98):

Ammm. Prin mesaje serios.
Calitatea vieții care o ai, atragi același fel de fete/femei. Are dreptate renunță la prietenii tai fumati, daca aveai 18 ani, se înțelegea. Dar ești cu capul pe umeri.

Tocmai asta e. Nu am nici un fel de prieten. Nu am mai iesit cu baietii de nu stiu cand, dar ea tot continua cu chestia asta, sunt convins ca si eu am gresit si sunt sigur ca m-am indreptat, ea face urat si cand ma claxoneaza baietii s au cand ma saluta, mi-am luat inima-n dinti si am terminat tot, pur si simplu nu mai pot sta in stresul asta fiind nevinovat. Tot ea pozeaza pe nevinovata bineinteles. Vorbind ca intr e barbatii, mi-e mila de mine sincer in ce situatie am putut ajunge, sa imi expun problemele pe internet.

| Adyy5 a răspuns (pentru anonim_4396):

"Capul relaței"?
Bărbații si femeile sunt egali într-o relatie, la fel si in viata de zi cu zi.
In schimb sunt de acord cu ce ai zis.

11 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| GabiDumitrescu a răspuns:

Sa avem pardon, dar "o fata foarte desteapta" si drogata cu baietii in parc nu au ce cauta in acelasi text. Din ce am citit mai sus, amindoi aveti ceva probleme la mansarda...

| Nemessys a răspuns:

Deci. hai sa o luam totul si sa punem intr-o balanta.
Singura ta greseala este ca ai mintit-o si ca ai inceput sa faci nu stiu ce prostii cu baietii tai. Ea a vrut sa te ajute si sa renunti la anturajul tau prostesc, lucru pe care l-ai facut si nu a fost doar pentru ea ci te-a ajutat si pe tine. big grin In rest. ce a urmat dupa a fost numai prostia ei. Atunci cand un partener greseste, nu ar trebui sa i-o intorci cu aceeasi moneda. O sa se faca greseli in lant, de exemplu, prima data gresesti tu, apoi din cauza ca ai facut acel lucru si ea face o prostie, apoi din cauza ca ea a facut prostia aia dupa si tu faci altceva si tot asa. Lucrul asta trebuie sa se termine.
Ea are si anumite defecte legate de faptul ca nu se poate detasa de trecut, ca-l bantuie in continuare si mereu sta cu frica aia ca iar ai mai putea sa faci cine stie ce tampenii sau sa-i ascunzi nu stiu ce.
Ar fi multe de zis dar degeaba. Tot ce-ti pot spune este sa vorbesti cu ea, sa-ti cerci scuze, sa va rezolvati toate probleme din trecut, sa va spuneti unul altuia ce va deranjeaza si sa faceti cumva sa va simtiti amandoi bine.

| Osneros a răspuns:

Tu greșești. Simple as that.