Ai parinti foarte inapoiati! O sa-ti fie greu sa-i convingi. Oricum nu renunta pentru nimic in lume la prietenul tau!
Pay. te'ai gandit vreodata ce are prietenu tau de ce anume nu il accepta tatal tau? poate e si din vina lui.pentru ca din cate am citit el e cam dur.eu te sfatuiesc sa vorbesti numai tu cu el sa incepi cu :"Tata as vrea sa discut despre un subiect important pentru mine cu tine dar te rog sa ma asculti fara sa ma certi sau alte chestii din astea.[si incepi sa ii povestesti]si la urma ii spui daca iti doresti ca eu sa fiu fericita accepta'l si pe el doar nu ma marit cu el. e logic ca la varsta mea sa am pe cineva alaturi de mine [sex masculin]. si as dori sa ma intelegi.si iti spun ca nu ai de ce sa iti faci griji ca totul va fi bine.eu asta te sfatuiesc sa ii spui bye si succes
Tatii incearca sa fie foarte protectori fata de prietenii ficelor lor.Eu a-s zice sa ii spui ce merite intelectuale are si ca e un baiat serios. Asa va parea mai interesant si va vrea sa-l cunoasaca .
Povesteste-i despre prietenul tau, de ex., un timp. Lasa-i timp pentru a hotara daca vrea sa-l accepte sau nu. Roaga-l sa-ti spuna parerea despre el. La fel si cu mama ta. Mai sunt si alti baieti, care in final, unul va fi acceptat de parintii tai. Este o foarte grea munca. C u bine.