Oricum te-ai complicat aiurea de la inceput.dar nu mai conteaza acum asta.in primul rand te duci la colegul ala al tau si-l intrebi direct daca e "pe combinatie" cu ea. daca zice ca da si din ce mai vezi tu pare ca e asa si ca treaba e serioasa,atunci te retragi; daca te abureste si zice ca incearca si el ceva si ca nu stie ce-o sa iasa,iar te retragi,da' nu de tot,si ramai pe faza,sa vezi ce se mai intampla. daca zice ca nu, atunci ii zici direct-asta ca sa stie si el cum sta treaba- ca e bine, si ca tocmai te pregateai sa te dai la ea.si o si faci.te duci apoi intins la ea si-i spui ceva de genul asta:"imi pare rau de faza cu mess-ul, da' vroiam sa vorbesc si eu ceva cu tine..."; mai departe te descurci tu, doar esti baiat destept!
Eu zic sa fi la fel ca inainte. poate nu sunt impreuna si tu o poti pierde.eu zic sa vorbesti cu colegu' ala si sa vezi cum sta treaba.si daca e "libera" fa tu primul pas pentru ca te asigur eu ca nu o sa'l faca ea.
Trebuie sa ii spui ca o placi si sa o intrebi daca are iubit, daca are iubit, uit-o ca iti faci tie rau.deci cel mai bine e sa-i spui in fata ca o placi pentru ca noua feteor ne place cand un baiat ne spune asta. sper ca te-am ajutat! bye-bye!
Fii tu insuti,daca vezi ca te place fata vorbeste cu ea,fa-o sa rada, fii tupeist(asta daca te place), iar daca vezi ca te ignore de 3-4 ori, las-o balta, bafta
Sa vorbesti deschis cu ea. nu sa ii ceri id din alta parte!
Spune-i c-o placi!