anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As dori sa ma recasatoresc si nu-mi gasesc perechea. Ce sa fac?

6 răspunsuri:
| Catalion a răspuns:

Cauta si tu prin baruri, magazine, blocuri, ca cinestie poate o sa-ti gasesti perechea. Tu chiar crezi ca e asa usor sa gasesti persoana potrivita cu care sa fii, indiferent daca esti baiat sau fata? E nevoie de timp si rabdare ca sa nu mai spun de prudenta ca nu se stie daca persoana cu care esti e iubirea vietii tale sau nu, doar cu timpul afli cu adevarat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar de ce vrei sa te recasatoresti? Ti-a fost prea bine insurat?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu-ti mai bate atat capul cu asta. Un sot/sotie nu se cauta asa cum cauti o pereche de pantofi. Mai devreme sau mai tarziu vei gasi persoana potrivita. Daca devii disperat/a si faci din asta un scop in viata, s-ar putea sa faci greseli.

| tuska a răspuns:

Crezi ca e atat de bine sa te recasatoresti, cauta ti intai pe cineva sa te te inteleaga, sa iubesti si apoi la casatorie...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru a te recasatori trebuie mai intai sa fii pregatit sufleteste si mai ales sa gasesti cu adevarat perechea, jumatatea ta. dar nu poti merge in cautarea ei asa cu de-a sila. o gasesti si fara sa alergi dupa ea, dar deh tot trebuie sa te uiti in jurul tau si poate vei gasi pe cineva care sa aiba aceleasi gusturi si idei de viata ca si tine, aceleasi visuri si sperante, sa va iubiti si sa aveti incredere unul in latul. abia apoi poti zice:da! ma recasatoresc!

| valentynotm26 a răspuns:

Sincer eu caut o femeie serioas si vreau sa ma insor poate u esti viitoarea mea sotie asa ca zi cate ceva despre tine posteaza si id-ul tau poate iesim la o cafea si mai departe ramane de vazut, ceau.