Dacă părinții au 0 și B atunci copilul trebuie să aibă ori 0 ori B. Lucru clar: tatăl nu e tatăl.
Dacă ea are B iar tu A copilul poate avea 0, B, A sau AB. E posibil să fi tu, dar nu e sigur.
Depinde, femeia a mai avut relații cu alte persoane în afară de tine și de "tatăl" în perioada concepție? Dacă știi SIGUR că numai cu tine și el a făcut-o, da, tu ești tatăl.
Dar dacă încearcă să te constrângă să faci ceva bazat pe rezultatele astea, n-o face până nu s-a făcut testul de paternitate și rezultatele zic că tu ești tatăl. Nu ești nici tu fraierul nimănui.
Tocmai ca nu încearcă sa ma constrângă, ea este 100% sigura, eu sunt cel care insist sa fac testul iar es spune ca dau bani degeaba.
Cum ai ajuns la concluzia ca se poate si 0?
O mamă cu grupa de sănge B III care poate avea un copil cu grupa A II are configurația genetică a genelor obligatoriu heterozigote ( LB-l ) prin încrucișarea cu un bărbat cu grupa O I întotdeauna homozigotă de tipul ( l-l ) singurele combinații care pot rezulta sunt: ( LB-l ) și ( l-l ) — codificări ale grupelor de sânge B III și O I. Adică în acest caz, copilul poate avea doar grupele B III sau O I.
În cazul încrucișării cu un bărbat cu grupa A II homozigotă de tipul ( LA- LA ) rezultă un copil care poate avea codificările ( LA- LB) sau ( LA - l ) adică AB IV sau A II.
Dacă grupa a este heterozigotă ( LA - l ) grupa de sânge pe care o poate avea copilul este de tipul ( LA - LB), ( LA - l), ( LB - l ) sau ( l - l ) adică AB IV, A II, B III sau O I.
Nu am zis că tu ești tatăl copilului, dar pe bărbatul OI l-am exclus din start pentru că dpdv genetic este imposibil să se nască un copil cu grupa A II dintr-o mamă B III și un tată OI.
În cazul grupelor de sânge B III și A II copilul are șanse să aibă orice grupă de sănge.
Bărbatului cu grupa 0 îi este imposibil să fie tatăl copilului. Tu ai șansele tale.
Daca s-ar putea stabili paternitatea pe baza grupei de sange, nu ar mai cere nimeni testele adn care sunt costisitoare.
anonim_4396 întreabă: