| NYK_8312 a întrebat:

As dori un sfat care m-ar putea ajuta, am un prieten de 7ani dar nu reusesc sa comunic cu el pe tema sex.

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Atunci vrei sa faci sex cu el daca tot zici ca ai vrea sa vorbesti despre sex cu el, spune-i ca ai o surpriza pentru el si cand esti singura acasa il chemi apoi il duci in dormitor si sari pe el. Sa vezi dupa aia iti va multumi mult.

| katy a răspuns:

Prieten.sau iubit? daca e simplu prieten poate e timid, are nevoie de timp sa se mai dezmeticeasca. daca iti este iubit, in cazul asta e mai grav pentru ca e foarte importanta comunicarea cu partenerul intr-o relatie mai ales cand e vb de a face dragoste.ai putea sa incepi o discutie ca intr-o joaca: ce iti place la o fata.ce ti-ar place sa-ti faca fata.care sunt punctele tale sensibile...etc etc si in felul asta sa ajungi la tema sexuluihee hee

| kity_7943 a răspuns:

Parerea mea e ca poti pur si simplu sa-i spui sau poti sa il inviti la o intalnire in grup si s-o pui pe prietene/ul cel mai bun sa aduca aminte, apoi sa va intrebe pe voi si sa-l faca stanjenit.Eu asa as proceda. Dar in orice caz, merge a doua varianata.Si prima varianta daca baiatul e mai indraznet. Spune-i! Adu tu in discutie subiectul, fara ajutor.Deci poate el nu e timid si iti spune ca de mult vrea sa aduca in discutiile voastre sexul. Poate el vroia din -aintea ta si nu a stiut nici el.Dar eu sunt multumita cu o... fundita.