Stiu si eu...sigur nu este un capriciu sau ceva de genul eu de ce sa nu-l am si apoi sa-i dai cu piciorul pentru ca "gata am vazut cum e, am reusit si nu ma mi intereseaza"? Daca nu e asa incerca sa intrii usor usor cu el in vorba si sa te faci iar placuta iar daca el nu se va simti prost pentru ceea ce a fost in trecut sigur va fi ceva intre voi si nu se stie de unde sare ieprele.
Lasa-i sa fie impreuna. Va veni si pentru tine cineva. De ce sa le strici relatia?
Crezi ca nu o va deranja pe prietena ta ca vrei sa fii cu el? Daca chiar vrei vorbeste cu el, dar ai grija ce faci cu prietena ta
Linda se pare ca nu ai citit cu atentie ei doi s-au despartit deja si sinecra sa fiu nici macr eu nu stiu ce simt pentru el, oare sa fie prietenie(amici)...azi l-am intalnit si mi s-a parut putin ciudat pentru ca de obiecei el nu ma saluta primul iar acum da si pot sa zic ca a cam vrut sa "se bage in mine".
Cam complicata situatia mai ales ca e vb de o alta fata in joc si de faptul ca s-au indragostit unul de celalalt, problema cea mare este sa nu fie doar un capriciu pentru tine si sa nu il privesti ca pe un trofeu avand in vedere ca l-ai respins iar acum cand ai vazut ca este cu prietena ta brusc ti-a venit pe el.parerea mea este ca ar trebui sa vorbesti cu ei si sa ii explici intr-un mod sau altul situatia dupa care sa luati o hotarare amandoi