| smolnarkarina a întrebat:

As vrea ca la aceasta intrebare sa imi dati multe sfaturi. Bun, sa incepem:Acum vreo 2 ani un baiat m-a placut si mi-a propus sa fiu cu el, iar eu l-am respins finndca era unpic mai mic decat mine si nu de mult timp el a reusit sa o cucereasca pe cea mai buna prietena a mea si la inceput ea mi-a spus ca doar isi bate joc de el si cu timpul s-a indragostit si eu po sa zic ca m-am facut geloasa si acum nu mai e cu prietene mea dar sincer, vreau sa fiu cu el dar nu stiu cum sa procedez...~Va rog mult sa-mi dati idei si sfaturi.Multumesc celor care m-au ajutat!

5 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

Stiu si eu...sigur nu este un capriciu sau ceva de genul eu de ce sa nu-l am si apoi sa-i dai cu piciorul pentru ca "gata am vazut cum e, am reusit si nu ma mi intereseaza"? Daca nu e asa incerca sa intrii usor usor cu el in vorba si sa te faci iar placuta iar daca el nu se va simti prost pentru ceea ce a fost in trecut sigur va fi ceva intre voi si nu se stie de unde sare ieprele.

| Linda a răspuns:

Lasa-i sa fie impreuna. Va veni si pentru tine cineva. De ce sa le strici relatia?

| jjijnbbhfsrt a răspuns:

Crezi ca nu o va deranja pe prietena ta ca vrei sa fii cu el? Daca chiar vrei vorbeste cu el, dar ai grija ce faci cu prietena ta

| smolnarkarina explică:

Linda se pare ca nu ai citit cu atentie ei doi s-au despartit deja si sinecra sa fiu nici macr eu nu stiu ce simt pentru el, oare sa fie prietenie(amici)...azi l-am intalnit si mi s-a parut putin ciudat pentru ca de obiecei el nu ma saluta primul iar acum da si pot sa zic ca a cam vrut sa "se bage in mine".

| unareafoc a răspuns:

Cam complicata situatia mai ales ca e vb de o alta fata in joc si de faptul ca s-au indragostit unul de celalalt, problema cea mare este sa nu fie doar un capriciu pentru tine si sa nu il privesti ca pe un trofeu avand in vedere ca l-ai respins iar acum cand ai vazut ca este cu prietena ta brusc ti-a venit pe el.parerea mea este ca ar trebui sa vorbesti cu ei si sa ii explici intr-un mod sau altul situatia dupa care sa luati o hotarare amandoi