anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea ca partenerul sa ma ajute cu treburile casnice, dar si cu cheltuielile.
De cand ne-am cunoscut mi-a spus ca nu se descurca cu banii pe care ii castiga, chiar daca castiga de doua ori mai mult ca mine. Faptul ca isi gestioneaza prost finantele face ca tot timpul sa nu ii ajunga banii de la un salariu la altul.
Am luptat sa ii arat ca nu asta vreau de la el, ca sunt independenta.
De mult timp locuieste la mine, doar eu ma ocup de tot ce inseamna cheltuielile casei, mancare, facturi, reparații, etc. Ma ocup de asemenea de tot ce este de facut in casa.
In urma cu ceva timp, am primit reprosuri cum ca hainele nu au fost spatele la timp, m-a facut cu ou si cu otet pe motiv ca nu am pregatit masa de pranz.
In casa nu face nimic, spune ca e obosit dupa job si simte sa se relaxeze. In timpul in care el se relaxeaza, eu venita de la job, ma apuc sa fac ordine si mancare.
Ma simt folosita, ma simt ca am primit in viata mea un om care doar asta vrea de la mine. Cand mergem in vacante impartim cheltuielile, pentru ca nu poate oferi nici macar o vacanta. Ma simt epuizata din toate punctele de vedere.
Ma face sa ma indepartez de el toate aceste lucruri.
Nu stiu sa ii comunic aceasta suparare a mea, dar nici finaiciar nu mai pot sa fac fata.
Ma simt cazuta la pamant, toate au devenit prea grele pentru ca nu le-am comunicat la timp si acum simt ca e prea tarziu.

Răspuns Câştigător
| Freya1 a răspuns:

1.Ori te-ai pricopsit cu un misogin bolnav ce considera ca rolul femeii e sa fie sluga din toate punctele de vedere și el ca bărbat e miezul ce trebuie sa trăiască cum vrea.
2.Ori nu are pic de sentimente pentru tine și continua sa stea cu tine pentru beneficiile primite.

Dacă el ca om,face niște bani și ii sparge aiurea? Tu de ce ii iei exemplul?
Îți dai seama câte lucuri ai putea face cu bani aia cheltuiți aiurea pentru fundul lui?
Și în fond,eu înțeleg ca iubirea e un sentiment ce vine o data cu afecțiunea și atenția și bla bla...dar de ce ai sta cu un bărbat ce are un comportament de genul, ce nu te ajuta cu nimic ba mai mult te încurcă, când poți bine mersi sa stai singura? Pentru sex? Găsești pe toate drumurile.

Nu cred ca mai trebuie sa ai nici măcar discuții cu el.Ti-am spus, el ori asa a fost educat și crescut, ori pur și simplu nu te iubește.
O discuție cu el e zadarnica și nu va face decât sa te minta frumos și sa îți lungește agonia.

25 răspunsuri:
| ania a răspuns:

0 relație în care te-ai mutat cu cineva fără căsătorie nu e binecuvântată de Creator, nu aduce fericire pe termen lung.

| suntserios a răspuns (pentru ania):

Bai, e asa de trist sa citesc raspunsuri din astea in care cineva efectiv se ca.ca pe sentimentele intr doi oameni si pune mereu pe primul plan povestea aia cu spiridusii din cer... Trist. Trist ca pentru unii devine mai importanta povestea aia fictionala decat efectiv sentimentele dintr 2 persoane.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Dar el pe ce cheltuie banii ce vicii are? Bea fumeaza joaca la pacanele sau la cazinou? Ce varsta ai tu?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Tot pari a fi barbatul in casa, asa ca pui piciorul in prag si il lasi pentru inceput sa se descurce singurel. Sa isi spele, sa isi calce, sa isi gateasca... o sa vada el pe urma cum e.

| dullcat a răspuns:

Buna.II comunici exact cum ai scris aici. Nu este normal ce se intampla, tu practic intretii un copil acum, acesta nu e un adult functional care sa poata fi si partener pe viitor. Nu e prea tarziu niciodata.Rupe legatura acum cat inca mai este posibil.

| Wr3nch a răspuns:

Nu e niciodata prea tarziu sa il dai afara. E clar ca profita de tine. El pe ce isi toaca banii daca nu ii ajung?

| Fatamuntilor a răspuns:

Pune piciorul in prag!
Nu ai cu cine vorbi asta? De exemplu mama ta!
in multe familii cheltuilele se impart! Sau barbatul e cel care aduce banii in casa, iar femeia se ocupa de restul, dar nici asa nu are dreptul sa te trateze asa!
Nu ai unde sa mergi doua saptamani macar? la mama, sau la o prietena? sa il lasi pe el cu treburile gospodaresti! poate stie sa isi faca mancare, sa isi spele hainele la timp!

Anonimul dupa ce scrie balarii, mai este si misogin!
asa isi trateaza el nevasta?

Anonimull,atunci tu iti ajuti nevasta?
mai reduce din procentaj, nu chiar asa!
Desi sunt familii in care desi muncesc amandoi, nevasta duce greul casei.Ti se pare umilitor pentru tine sa stergi cu mopul?
Hai ca mi-ai amintit de un banc
El si ea. Sotia il roaga pe sot sa repare diferite lucruri in gospodarie, sotul refuza de fiecare data, motivand ca nu e meserie.Lucruri,simpe,shimbat bec, reparat robinet, etc.Sotia tace si face.Il cheama pe vecin, care rezolva tot.Ea are de ales, ori ii canta, ori face sex.A ales sa faca sex, doar nu e cantareata! Cu dialog, bancul e mult mai savuros!

Răspuns utilizator avertizat
| AliGab a răspuns (pentru AlexHazulThau):

Vai de femeia care a fi cu tine!

Răspuns utilizator avertizat
| johnnny123 a răspuns:

Și mai stai cu el pentru că?

| sofisis a răspuns:

Esti ma-sa, nu iubita lui. Prcatic il cresti, ii calci, ii speli, ii gatesti si mai are si tupeul sa faca scandal ca nu le faci cand vrea el? Te plateste cumva sa fii femeia lui de serviciu? Desparte-te de el pentru ca nu numai ca te tine pe loc dar te si foloseste

| VoidEternal a răspuns:

"Ma simt folosita, ma simt ca am primit in viata mea un om care doar asta vrea de la mine."

Ai dreptate. happy

Ditch the b1tch.

| AliGab a răspuns:

De ce mai stai cu el? Te vrea doar de sluga.
Mai fata, eu sunt maritata, am doi copii, dar nu imi face sotul asa ceva. Mai am si eu impresia ca sunt sluga, dar ma ajuta cand este acasa si are timp, macar ca pregateste copii de culcare sau strange masa dupa cina, iar de bani ce sa zic...nu castiga mai mult ca mine momentan, dar el ii administreaza pe toti astfel incat sa ne ajunga de la luna la luna.
Eu zic sa il lasi si mai bine ai grija de un copil decat de un narcisist. Iar daca se mai ia vreodata de tine ca nu ii pui masa zi-i ca nu este ciung. Impune-i sa te ajute si sa participe la cheltuieli, altfel scoate-l din viata ta ca te baga in pamant unul ca asta. Adevarul este ca el gandeste ca a gasit proasta, si asa este.
Succes!
P.S. daca nu te desparti de el nu ai niciun drept sa te plangi

| anonim3247 a răspuns:

Aveți viața de familie pe care o au cam 80% din români.

| Marbea a răspuns (pentru anonim3247):

Ce sa zic, un raspuns foarte profesionist!

| anonim3247 a răspuns:

FATAMUNTILOR - am scris - Aveți viața de familie pe care o au cam 80% din români.
Eu nu sunt român.

| CleanHeart a răspuns:

Acolo la spălat și la masă m.am ofticat in loc sa pună mâna să te mai ajute că și tu lucrezi dar cunosc sentimentul
Trebuie sa îți faci curaj să vorbești direct că altfel se acumulează și se ajunge la despărțire deci pentru liniștea relației spune.i ce te deranjează și găsiți soluții care să rezolve problema asta

| UserRo10 a răspuns:

Ia-ti inima in dinti si ia o decizie cat mai rapid. Nu e normal
Noi in familie avem 3 conturi. Unul eu, unul sotia si unul la comun. Lunar alimentam in mod egal in ziua de salariu al treilea cont si de acolo platim toate utilitatile si cheltuielile casnice. Restul ramane al nostru, dar lunar e musai sa incarcam acel cont

| AdioTPU a răspuns:

Din cate spui, acest individ e un profitor și un manipulator cu tenta de dominator. Poate cel mai probabil banii și cheltuiește cum vrea el, pe placeri sau distracții, gândind că oricum daca nu se ajunge plătești tu utilitățile și altele. Nu numai că te simți folosita dar și ești. Recomandarea mea este că dacă nu aveți copii, sa vă despărțiți și fiecare să meargă pe drumul lui. Decât într-o companie că a lui mai bine singura.

| 199onur7 a răspuns:

Și de ce mai stai cu asa nenorocit? Daca tot îți mănânc viața in halul ăsta și își bate joc de tine și munca ta de ce mai stai cu asa om? Îți place ce-ți face? Îți place cum te tratează? Îți place cum și bate joc de tine in ultimul hal și de munca ta și de viața ta? Tu ce mai aștepți să-ți dea Doamne ferește in cap ca nu i-ai dat bani să-și ia de băut? Ăsta fără tine nu este in stare să-și spele nici hainele de pe el iar tu ți in viața ta așa...

| 199onur7 a răspuns:

Ăsta o să-și bată joc de tine in ultimul hal o să-și bata joc de viața ta si de munca ta el nu are niciun gram de respect pentru absolut tot ce faci nu ține la tine un gram măcar deschide ochi si vezi cine este cel din fața ta cu Adevărat si din dreapta ta.

| Marbea a răspuns:

Lasa-l! Asta nu e relatie, e sclavie!