De cele mai multe ori candn incepem o relatie nu o facem in baza a ceea ce simte respectivul,ci in baz a ceea ce simtim noi. ulterior acestea se combina si devine acel "noi", daca ma intelegi.
daca tu consideri ca ar trebui incercata o relatie cu X, de ce nu?
si faptul ca nu aveti nimic in comun, nu cred, ceva acolo trebui sa fie care sa il atraga spre tine.+mie mi-ar placea o persoana inteligenta si cultivata langa mine
Daca tu il placi, atunci ce va sta in cale? Daca nu-l placi nu ai dc sa fii cu el. Sper ca te-am ajutat
Dupa mine as zice ca daca te place si iti si arata sa incercati ceva ca poate cine stie o sa iasa ceva frumos ca si eu sunt baiat si incerc sa ii arat unei fete de un an ca o plac dar ea zice ca nu ma suporta si chestii din astea dar eu cred ca ma place si nu vrea sa recunoasca
Daca pe parcursu` anului a mai fost cu alte fete si daca socotim ca suntem abia in luna a 4-a, inseamna ca poti incepe o relatie cu el, ca in vreo 3 saptamani sigur se va termina,deci scapi repede...
Sau poate ca o sa dureze mai mult cu tine, dar in cazul asta trebuie sa ai grija sa nu vrea cumva sa recupereze mai pe final-asa, eventual in noaptea dintre ani, cand ar putea sa-i treaca prin cap sa-si doreasca sa plece acasa si cu doua-trei bunaciuni, mai ales daca spui ca e popular de da pe-afara...