| AlleBwaaa a întrebat:

As vrea sa'mi cumpar un Bichon dar eu stau la casa si mie frica sa nu moara deoarece am auzit ca e caine de apartament P.S:il voi tine in casa nu afaralaughing Va rog ajutati-ma dau fundita :*

Răspuns Câştigător
| gfghn a răspuns:

Eu am un bichon si locuiesc la casa.El nu are nevoie de mult spatiu de aia ar fi potrivit pentru cine locuieste la apartament. Sunt sigura ca se va simti bine si la casa indiferent daca al tii afara se va adapta usor eu nu am probleme cu el happykiss

5 răspunsuri:
| doc69 a răspuns:

Bichonul poate fi uneori greu de multumit. Asigurati-va ca ii administrati o hrana palatabila, pe care nu o poate refuza. Bucuros de companie. Bichonul nu are nevoie de mult spatiu pentru a se simti confortabil, insa atunci cand este lasat singur in apartament pentru o perioada indelungata, sufera

| Fatamuntilor a răspuns:

Sora mea are un bichon ( cel din poza) de vreo 5 ani.Are nevoie de ingrijiri, pieptanat, hranit, vaccinuri...

| LolaLollita a răspuns:

Atata timp cat il tii in casa, va fi binehappy

| Antoonel a răspuns:

Tine-l doar iarna in casa, in rest nu cred ca va fi o problema mare.

| Cirstea_Claudia_1980 a răspuns:

Iti poti cumpara cainele dorit.Nu conteaza ca locuiesti la casa sau la bolc.Lui ii place oriunde daca il plimbi dimineata, la pranz si seara.Te asigur ca poti sa-l tii si afara numai ca in timpul iernii ii va fi frig si ar trebui sa-l tii in casa. Funda?