Daca esti foarte trista in general,atunci atitudinea este cea care te priveaza de un iubit. Daca esti trista datorita lipsei unuia,sa nu-ti fie.O sa vina si vremea ta Ai putea sa vorbesti cu prietenele de problema asta,sa socializezi mai mult pe facebook/mess, sa cunosti persoane noi de fiecare data cand ai ocazia, si vei gasi acea persoana pe care o cauti.Iti inteleg nevoia de a iti cauta un iubit mai mare decat tine dar asta nu inseamna sa ii refuzi pe cei de o varsta cu tine, respectiv mai mici, cunosc multe persoane de 18-19 ani cu o mentalitate mai joasa decat aveam eu cand aveam 12 ani (ca si exemplu). Sper ca te-am putut ajuta.
Draga mea, trebuie să te înțelegi pe tine însăți prima dată pe urmă să lași ca cei din jurul tău să te înțeleagă. La fel și cu acceptarea, acceptă ceea ce ești și pe urmă lasă pe cei din jurul tău să te accepte.
Este foarte important să fii într-o relație bună cu tine însăți.
Mulți oameni își doresc foarte multe chestii, suferă pentru ele, dar cînd ajung la ceea ce își doresc intervin alte chestii care îi fac să sufere.
Ai răbdare, toate își au timpul.
Ai încredere în tine!
Cum îți așterni, așa dormi!
Heyy...chill!
Degeaba iti faci iubit daca nu e baiatul potrivit pentru tine.Trebuie sa cauti persoana care sa te iubeasca asa cum esti...nu pe oricine.
O persoana ca asta se intalneste o singura data in viata dar trebuie sa ai rabdare. Daca te grabesti ai putea ajunge sa regreti.
Chiar daca acum e la "moda" sa ai iubit la 10 ani... iubirea nu vine cand vrem noi ci cand ne asteptam mai putin.
Fii atenta...in momentul in care primul meu iubit m-a intrebat daca vreau sa fim impreuna i-am spus da dar dupa 7 luni de relatie i-as fi spusa nnu, abia acum constientizez dupa ce ne-am despartit, ca nu trebuia sa-i spun da, daca-i spunea nu, nu-mi mai complicam viata, eram aceeasi fata dinainte, asa ca un iubit asa la comanda cum il vrei tu poate sa fie o pacoste care sa-si bata joc de tine, si tu sa te indragostesti de el si sa nu-l mai uiti, sa simti ca vrei sa te omori crede-ma asta te poate face sa simti, asa ca lasa stai asa fara iubit ca este mult mai bine in plus daca te simti singura iesi cu prieteni gasese-te activitati care sa-ti ocupe timpul
BAFTA!
Nu e o idee buna sa ai un iubit mai mare ca tine, doar cu maxim un an.Pentru ca cei mai mari ca tine se uita dupa altele de varsta lor sau te inseala cu alta.Si nu te simti prea bine cand se intampla asta.Dar nici un prieten mai mic decat tine nu e o idee buna.
Si daca te simti singura, stai cu prietenele tale cele mai bune.
Stai linistita, o sa iti gasesti tu un iubit, mai intai gasesti un baiat de care sa-ti placa si icerci sa-l faci si pe el sa te placa. Nu e greu.
Trebuie sa ai rabdare.
In primul rand rade`ti mustata.
in al doilea rand fa`te lesbi ca poate la fete ai mai mult succes...
Nu este asa de simplu.nu poti sa zici "vreau un iubit.ma duc la mall ma intalnesc cu un baiat si ii zic sa fie iubitul meu."trebuie sa gasesti persoana care te intelege, e tot timpoul alaturi de tine, isi face griji pentru tine si se poarta frumos.dar sa-l iubesti. Poti sa te combini cu un baiat dar sa nu-l plac/iubesti...nu este deloc usor sa gasesti acea persoana.
Distreaza-te, mergi in cluburi fa-ti prieteni, fi sociabila draguta mult succes si apropo nu te transforma intr-o pitzi.
In cazul meu nu conteaza varsta ( doar daca nu e prea mic, max 1 an )
nu stiu schimbati lookul, persoanele cu care stai...